Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Summer bodies are made in Winter

Summer bodies are made in Winter

rainpharma logo

Zoek je een manier om te vermageren? En tegelijkertijd ook een manier om meer energie te hebben?
Begin dan nu aan het RainPharma dieet. Het is “100% made in Belgium” en staat voor een gezonde totaalaanpak. Hieronder staan de 8 meest gestelde vragen over het dieet.

1. Wat kost de start?

Om met het RainPharma dieet te kunnen starten, moet je een startbox aankopen. Dit is een koffer die alle producten bevat die je nodig hebt voor een vlotte start. De box bevat niet alleen RainPharma producten maar ook gratis begeleiding tijdens de hele periode.
Je betaald bij je eerste bezoek gewoon 515€ voor de hele box, inclusief begeleiding voor een heel jaar. Bij de start van het dieet doe je dus een groot voordeel.

Door met een startbox te werken, vermijden we ook enigszins dat mensen ongemotiveerd of te impulsief met een afslankingsdieet starten. Met een goed dieet starten, moet een weloverwogen beslissing zijn.

2. Wat kost het vervolg?

Afhankelijk van je individuele situatie en streefdoel zal je meer of minder van onze producten moeten gebruiken. In de beginperiode zal je meer aankopen nodig hebben. Dit vermindert naar het einde van het dieet.

3. Wat mag ik nog eten?

In het begin moet je brood, aardappelen en pasta (koolhydraten) even laten voor wat ze zijn, maar mag je wel regelmatig groenten, vlees, vis en eieren eten. De duur van deze periode is afhankelijk van je gewenste gewichtsverlies, maar duurt nooit langer dan twaalf weken.
Vanaf de tweede periode mag je alles weer eten, behalve snoepgoed. Vanaf de derde periode volstaan zeer eenvoudige regeltjes om je nieuwe gewicht voor altijd te behouden.
Tijdens je eerste bezoek krijg je trouwens een boekje met handige – en vooral lekker culinaire – recepten. Het hoeft niet op te vallen dat je op dieet bent!

4. Blijven de kilo’s voor altijd weg?

Het menselijk lichaam is een levend organisme. Als je je tanden laat bleken en daarna opnieuw begint te roken, zullen je tanden opnieuw verkleuren. Als je bij een pedicure eelt laat wegsnijden, moet je je voeten daarna goed verzorgen of regelmatig een nieuwe afspraak maken, of de eelt komt terug. Bij een afslankingsdieet gelden dezelfde principes. Als je weer gaat eten als voordien, moet je er rekening mee houden dat je opnieuw zal verdikken.

Wist je trouwens dat je lichaam ongeveer een jaar nodig heeft om aan je nieuwe gezonde gewicht te wennen? Daarom begeleiden we je een jaar lang in je nieuwe gewicht. De begeleidingsmomenten zijn inbegrepen in de aankoopprijs van de producten. Je hoeft er dus niet voor bij te betalen.

5. Maakt het uit bij wie ik een dieet volg?

Voor je met een dieet start, is het belangrijk een verkennend gesprek aan te vragen. Je kan dan aanvoelen of het zal klikken tussen jou en de consulent.

6. Is het een goed dieet?

Het RainPharma Dieet is een efficiënt totaalconcept dat opgebouwd is rond gezonde voeding. Zonder roofbouw te plegen op je lichaam en zonder honger te lijden. In ruil krijg je een gezond gewicht maar ook een mooie huid en meer energie

Het is geen proteïnedieet, geen koolhydraatvrij dieet, geen crashdieet,… maar een goede mix van klassieke diëtiek en nieuwe inzichten. Tegelijkertijd is de eerste periode van het dieet erg motiverend door het relatief snelle gewichtsverlies. Het RainPharma dieet heeft dus zowel de degelijkheid op lange termijn als de aantrekkelijke snelle start.

7. Kan ik niet gewoon gaan sporten of op mijn voeding letten?

Ja, natuurlijk. Sporten en op je voeding letten zijn de twee basisprincipes om je gewicht te controleren. Daar is iedereen het over eens. Maar wat als je enkele kilo’s teveel hebt? Veel mensen grijpen naar dieetrepen, sapjeskuren of light producten om snel van die ongezonde kilo’s af te raken. Erg gezond is dat meestal niet en de kilo’s die je verliest, komen er weer dubbel bij. Het RainPharma dieet is niet de enige zaligmakende oplossing om af te slanken. Maar het is wel een degelijke en motiverende methode om opnieuw een gezond gewicht te bekomen.

8. Moet ik eerst mijn dokter raadplegen?

Wij kunnen je daar niet toe verplichten, maar beschouwen het wel als een must. Een bloedafname en consultatie bij je huisarts geeft jou en ons de zekerheid dat je in goede gezondheid bent, zowel fysiek als mentaal. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je je dokter doorverwijst naar MediSpa Knokke, in het geval hij of zij het RainPharma dieet niet kent. Je dokter kan ons ook altijd raadplegen als hij of zij specifieke vragen heeft. Bovendien, indien je vooraf en tijdens het dieet enkele vergelijkende bloedanalyses hebt, kunnen jijzelf en je dokter er zich van vergewissen dat dit dieet inderdaad jouw gezondheid op lange termijn ten goede komt.

Summer bodies are made in winter

WhatsApp chat