Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Epilatie en ontharing

3 technieken, 3 resultaten.

Epilatie en definitieve ontharing met de laser

Door middel van epileren kunnen ongewenste haren op uw lichaam worden verwijderd.

Bij MediSpa Knokke maken we gebruik van verschillende methodes voor ontharing: namelijk met suikerpasta en met wax of definitieve ontharing met een laser.

Epileren met suikerpasta

In MediSpa Knokke kunt u terecht voor epileren op basis van suiker.

Hiervoor gebruiken we de suikerpasta van het merk Pandhy’s. In tegenstelling tot andere methodes biedt suikerpasta de mogelijkheid om haren te verwijderen vanaf 1 à 2 millimeter lengte. Dat betekent dat er onthaard kan worden tijdens de groeifase van het haar, waardoor de regeneratieperiode toeneemt. Hierdoor kunt u langer van een zijdezachte huid genieten. Door de extractie met behulp van suikerpasta hebben nieuwe haartjes een andere kleur en textuur waardoor ze lichter en minder dik terugkomen. Ontharen met behulp van suikerpasta is bovendien minder pijnlijk dan de meeste andere epilaties en de huid wordt er zachter van. De gebruikte suikerpasta is 100% natuurlijk, hypoallergeen en veroorzaakt doorgaans geen huidirritatie.

Epileren met wax

U kunt bij MediSpa Knokke ook kiezen voor ontharing door middel van wax. Hiervoor maken we gebruik van Depilève: een wereldwijd toonaangevend ontharingsmerk.

Voor de behandeling reinigen we de huid zodat deze zo zuiver en vetvrij mogelijk is. Zo blijft er meer hars aan de haren kleven en kunnen ze beter verwijderd worden. Na de ontharing gebruiken we een speciaal ontwikkelde olie of crème om de natuurlijke beschermingslaag van de huid weer te herstellen. Het is ook belangrijk om daarna thuis uw huid goed te blijven verzorgen. Onze schoonheidsspecialiste zal u adviseren welke producten u daarvoor het beste kunt gebruiken.

Definitieve ontharing

Na ongeveer 8 behandelingen bent u van het grootste deel van uw haar af!

meer lezen?

Maak gemakkelijk Een afspraak!

Contacteer ons

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagmorgen telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord met onderstaand contact formulier!

Graag direct jouw afspraak? Bel 050 530 640

Vragen of afspraak maken voor epileren of laser ontharing?

    WhatsApp chat