Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Medisol lamp – Lichttherapie

Medisol Lamp – Lichttherapie

De  Medisol LED-lamp stimuleerd de huid met lichtgolven. Dit bevordert de celvernieuwing en zorgt voor nieuwe collageenvorming. Deze synergie leidt tot een huid die weer strak en glad is, met meer uitstraling. Medisol is een veelzijdige lamp die werkt dankzij 4 golflengten: 
Blauw, geel, rood en infrarood

medisollamp

De soorten golflengten

Het blauw licht werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend.

Het infrarood licht herstructureert de opperhuid en de dermis en versnelt het genezingsproces.

Het rood licht vermindert de rimpels en bevordert de collageenopbouw, je krijgt een stralende huid.

Het geel licht vermindert de roodheid en werkt eveneens ontstekingsremmend

Op welke huidcondities kunnen we werken? 

Anti-aging De collageen opbouw wordt gestimulleerd. Deze techniek kan ook gecombineerd worden met al onze gelaatsverzorgingen, onder andere met een DF behandeling en met een Dermapen behandeling. De medisol lamp heeft een pigmentverbeterende werking, waardoor de huid gladder en strakker oogt met een heldere teint.

Gevoelige en geïriteerde huid Het infrarood licht herstelt de huid, roodheid en vermindert irritatie. Het versterkt en kalmeert de beschadigde en gevoelige huid.

Medisol lamp

Op welke huidproblemen kunnen we werken? 

Acné Het blauw licht werkt in op de acné-bacterieën en vernietigt deze. Het rode licht dringt voldoende diep door om de talgklieren te bereiken en heeft zo een ontstekingsremmend effect. De acné littekens kunnen verder verminderd worden dankzij een aangepaste combinatie van Medisol lamp met de Dermapen.

Littekens & brandwonden De medisol lamp kan op verschillende soorten littekens inwerken, zowel nieuwe als oude littekens, dit dankzij de herstellende fotobiomodulatie. De lamp versnelt en verbetert het genezingsproces en minimaliseert zo de zichtbaarheid van littekens. Je kan ook onder de Medisol lamp voor brandwonden, irritaties en ontstekingen. Tenslotte biedt Medisol een verzachtende werking bij bepaalde pijnen. Dit kan gecombineerd worden met LPG Endermologie.
Bij oude littekens wordt de Medisol lamp geombineerd met de Dermapen, op deze manier krijgen je cellen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels aan te maken en zo kunnen we huidverbetering bekomen.

Zwangerschapsstriemen
Medisol biedt een aanzienlijk verbetering van de laesies, dankzij de LED-behandeling: vermindering van de diepte en repigmentatie.
Voor de behandeling van huidstriemen is het sterk aanbevolen om de huid voor te bereiden met de Dermapen om oppervlakkig de hoornlaag te verdunnen.

Nieuwe striemen – rode = zonder Dermapen 
Oude striemen – witte = met Dermapen 

Na esthetische behandeling / operaties

De LED-lamp versterkt de doeltreffendheid van sommige esthetische ingrepen, zoals peeling, laser, Dermapen en esthetische operaties. De kalmerende en helende werking van de leds zorgt voor een afname van ontstekingen en helpt bij de behandeling van postontstekingsroodheid.

medisol lamp lichaam

Maak vandaag nog een afspraak!

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagochtend zijn we telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

Contacteer ons

Graag direct jouw afspraak? Bel 050 530 640

WhatsApp chat