Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Huidanalyse

UW HUID IN KAART GEBRACHT

Welke problemen worden opgelost? 

– Persoonlijk behandelplan

– Product advies

– Acné behandelingen

– Pigmentbehandeling

– Roodheid

– Huidveroudering

– Droge/vette huid

Sara en katty rug huidanalyse

Waarom een huidanalyse zo belangrijk is. 

Medispa Knokke garandeert een professionele aanpak van A tot Z om u de beste zorgen én de beste resultaten te garanderen.

NAUWKEURIGE FOTO’S

Omdat het apparaat zowel standaard- als kruisgepolariseerde foto’s maakt, wordt de huidconditie zowel op als onder het huidoppervlak bepaald.

EEN PLAN OP MAAT

Op basis van de uitkomsten van de huidanalyse, stellen we een persoonlijk behandelplan op. Daarmee stemmen we uw wensen en de mogelijkheden binnen onze MediSpa goed op elkaar af.

ZO WERKT HET 

Speciale software zorgt ervoor dat de actuele status van uw huid wordt weergegeven. De huidscan maakt dan een berekening van het aantal poriën en de grootte van de poriën, meet de diepte van de rimpels, de gelijkmatigheid van de huid en de eventuele beschadiging door de zon. Het beeld kan tot wel 50 keer vergroot worden zodat de structuur en huidlijnen heel duidelijk zichtbaar zijn. Zo weet u precies wat de conditie van uw huid is. De analyse stelt ons in staat om precies te vertellen welke behandelingen of welke producten uw huid nodig heeft.

Maak vandaag nog een afspraak!

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagochtend telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

CONTACTEER ONS
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: