Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Dieetbegeleiding

Rainpharma dieet

Het RainPharma Dieet

Het RainPharma-dieet is “100% made in Belgium” en staat voor een gezonde totaalaanpak. Het dieet van RainPharma is een efficiënt afslankprogramma dat gezonde voeding, de RainPharma voedingssupplementen en bijzondere shakes combineert met professioneel voedingsadvies van onze voedingsconsulente.
Door de combinatie van een motiverende start – omdat je in het begin vrij snel al je overtollige kilo’s kwijtspeelt – en een grondige langetermijnvisie onderscheidt het dieet zich meteen. 
Met het RainPharma-dieet slank je verstandig af, zonder roofbouw te plegen op het lichaam, zonder honger te lijden, met respect voor je darmen en nieren. Het is een dieet voor de kritische consument, voor wie 3 of 30 kilo wil verliezen.

Het verschil met een klassiek proteïnedieet?
Momenteel is dit het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten geeft zonder risico’s voor je nieren of algemene gezondheid. De shakes van RainPharma zijn bijzonder goed samengesteld ondat ze gluten -en caseïnevrij zijn. Daardoor zijn ze darmvriendelijk. Bovendien werkt het dieet met unieke orthomeleculaire voedingssupplementen die je een gezonde energieboost geven en je huidkwaliteit verbeteren. De nadruk ligt tijdens het hele dieet, van de eerste dag, op gezonde voeding.
Meer dan enkel een dieet
RainPharma shakes en suppelemnten worden niet enkel gebruikt om af te vallen. De prodcuten kunnen ingezet worden voor verschillende toepassingen.
-Sporters: Kwalitatief en veilig alternatief voor eiwitsuppletie en recuperatie 
-Senioren: Voldoende eiwitopname om spierafbraak tegen te gaan
-Gewichtbehoud: Een shake als vervanging voor snacks of tussendoortje 
-Huidversteveging: Voor een betere spreiding van eiwitten dat bijdraagt tot een stevige en stralende huid
-Ontbijt: Bij gebrek aan tijd kunnen shakes een gezond en snel alternatief zijn
-Vegetariërs en veganisten: Een waardig alternatief voor eiwitten uit vlees, vis en andere dierlijke producten Verloop
Tijdens een intakegesprek krijg je alle info en producten (RainPharma dieet box + receptenboek) die je nodig hebt om met het programma te starten. We bespreken de hele eerste afslankingsperiode van naald tot draad: we overlopen je dagschema, welke groenten je mag eten, of je vis en vlees mag eten (en zo ja wanneer), op welke momenten je de shakes moet drinken, en hoeveel. We overlopen ook je eetopties voor mocht je op restaurant gaan, of op vakantie 
Bij het intakegesprek hoort een eerste gewichtscontrole én vetmeting. Daarna start je met je dieet. Na +/- 10 dagen volgt er opnieuw een gewicht -en vetcontrole.

Wanneer je bijna je streefgewicht bereikt hebt, dit duurt maximum 12 weken, gaan we over naar de verzilveringsperiode. Daarin ga je geleidelijk aan weer vrij normale, geoznde voeding eten. In deze fase gelden nieuwe regels en worden de gewichtcontroles om de week uitgevoerd. Na maximum negen weken in de verzilveringsfase ga je over naar een stabiel gewicht, waar je verder een gezond voedingspatroon aanleert en waar extra strenge controles helpen om het nieuwe gewicht te behouden.

Tot slot
Wil je graag ondersteuning bij het afvallen en sta je er niet graag alleen voor? Dan bieden wij de ideale dieetbegeleiding aan. Wij volgen jou op vanaf de start van het dieet tot dat je het gewenste resultaat behaald en behouden hebt.

HET RAINPHARMA DIEET

Gezond, efficiënt en makkelijk! 

Maak vandaag nog een afspraak!

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagmorgend telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

CONTACTEER ONS
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: