Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Dieetbegeleiding

Het Rainpharma Dieet 

Het RainPharma dieet is een afslankprogramma waarbij een efficiënte en motiverende start worden gecombineerd met een langetermijnplanning. Zo zult u ervaren dat u in het begin snel overtollige kilo’s kwijtraakt. Maar het dieet gaat veel verder dan dat.
Ontdek hier wat onze dieetbegeleiding u te bieden heeft. 

HET SLIMME DIEET

U slankt namelijk verstandig af, zonder roofbouw op uw lichaam te plegen. U lijdt geen honger en uw darmen en nieren worden gerespecteerd. Zo bent u in staat om gemakkelijk uw nieuwe gewicht te behouden.

Afvallen en uw gewicht behouden dankzij dit complete dieet zonder honger te lijden. 

GEEN STANDAARD PROTEÏNEDIEET

Het is momenteel het enige gezonde alternatief dat duurzame resultaten oplevert zonder risico’s voor uw algemene gezondheid. De RainPharma shakes zijn gluten- en caseïnevrij waardoor ze vriendelijk voor de darmen zijn. De unieke orthomoleculaire voedingssupplementen geven verder een gezonde energieboost en verbeteren de kwaliteit van de huid.

DIEET VOLLEDIG OP MAAT

Op het moment dat u bijna uw streefgewicht heeft bereikt (na max. 12 weken) gaat de verzilveringsperiode in. Dit houdt in dat u langzaamaan weer normale en gezonde voeding gaat eten. U krijgt nieuwe regels mee en er vinden wekelijks gewichtscontroles plaats.

Bij MediSpa garanderen we u een persoonlijke dieetbegeleiding en opvolging. 

DIEET IN COMBINATIE MET WELLNESS

Kies ook voor een behandeling in onze MediSpa als u van start wil gaan met het RainPharma dieet. Bij ons bent u altijd in goede handen. We werken alleen met de beste voedingsspecialisten die een ruime ervaring hebben op dit gebied. De MediSpa is daarbij schitterend gelegen en u zult een enorme rust ervaren als u bij ons aanwezig bent.

HET RAINPHARMA DIEET

Gezond, efficiënt en makkelijk! 

Maak vandaag nog een afspraak!

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagmorgend telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

CONTACTEER ONS
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: