Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

LPG – Endermologie

LPG ENDERMOLOGIE VOOR LICHAAM EN GELAAT 

Sara en Aurélie hebben zich sinds kort nog meer verdiept in de wereld van LPG en zijn experts geworden!

Welke problemen worden opgelost? 

– Cellulitis
– Huidverslapping
– Littekens
– Figuur correctie
– Vochtophoping
– Zware benen 
– Lymfedrainage
– Detox
– Spierspanning 
– Medische voor/ na zorg
– Kwaaltjes na zwangerschap
– Verbeteren van de huidstructuur 
– Anti- aging

LPG gelaat LPG lichaam

Esthetische LPG 

LPG Endermologie is vandaag de dag één van de meest bekende en doeltreffende manier om komaf te maken met cellulite, huidverslapping en littekenweefsel. Deze maakt verklevingen los en geeft een bindweefselmassage. Op deze manier wordt bloedcirculatie gestimuleerd en worden vocht en afvalstoffen afgedreven. De behandeling is pijnloos en heeft een ontspannende effect. LPG is zowel voor mannen als voor vrouwen.


LPG Gelaat
Je kan deze behandeling met je gelaatverzorging combineren voor een mooie gloed van de huid, of in een kuur toepassen van 8 beurten voor een echte huidverbeterign. Hierbij start je met 3X/ week, om daarna geleidelijk aan af te bouwen. De massage is zeer relaxerend. De bindweefselmassage voor het gelaat is ideaal voor het behandelen van:
-Huidverslapping
-Huidveroudering
-Rimpelvorming
-Dubbele kin
-Vale teint

LPG Lichaam
Hierbij werken we op:
-Cellulite/ sinaasappelhuid 
-Verbeteren van de huidstructuur 
-Huidverslapping
-Zware benen
-Spierspanning
-VOchtophoping
-Kwaaltjes na zwangerschap
-Detox

Als behandeling heb je de keuze uit een kuur van 8 of 15 beurten, gespreid over twee tot drie behandelingen per week. Bij deze behandelingen moet er 1 dag tussen de behandelingen zitten, omdat de drainage nog 24u doorwerkt.

Medische LPG

Voor de operatie bereidt de LPG endermologie het weefsel voor, om bijwerkingen en complicaties te beperken. Op deze manier optimaliseren we de slaagkansen van de operatie. 

Na de operatie zorgt de drainerende werking van de behandeling ervoor dat het oedeem en de blauwe plekken van de chirurgische ingreep sneller genezen. Daarnaast krijg je ook een mooier littekenherstel. Zowel voor het gezicht en het lichaam. 

LPG Litteken Het toestel voert een diepe massage uit op het verklevend litteken. Hierdoor wordt de stofuitwisseling gestimuleerd en vermindert de ontsteking. Tegelijkertijd stimuleert medische endermologie de natuurlijke synthese van collageen en elastine om de soepelheid en de pijn neemt af en mobiliteit wordt herwonnen. Dit kan op alle soorten littekens: Nieuwe, oude, litteken na keizersnede, hypertrofische litteken, brandwonden, etc,…  LPG voorzorg
-Voor liposuctie 
-Voor buikwandcorrectie
-Voor Coolsculpt/ Cryotherapie

Als de huid voorbereid wordt met ons endermologie-toestel dan kunnen wij celullite reeds los maken, hierdoor kan de arts een beter resultaat verkrijgen. Ook wordt de huid reeds steviger, door aanmaak van jou collageen.

LPG nazorg -Na ooglidcorrectie
-Na facelift 
-Na gyneacomastie
-Na liposuctie 
-Na coolsculpt

De dag na ooglidcorrectie mag de lymfedrainage reeds worden toegepast, en dagelijks herhaald worden. Dit om het genezingsproces te versnellen en de blauwe plekken en het vocht te verminderen. 
Bij de andere ingrepen mag de lymfedrainage na toestemming van de arts of na 10 dagen worden uitgevoerd. Dit om een optimaal resultaat van de ingreep te bereiken.

Wij werken samen met de Plastische Chirurg Dr. Ivar van heijningen Duinbergen-Clinic Knokke.


Maak vandaag nog een afspraak!

Alle dagen van maandag tot en met zaterdag ochtend telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

CONTACTEER ONS

Graag direct jouw afspraak? Bel 050 530 640

WhatsApp chat