Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

LPG – Endermologie

LPG ENDERMOLOGIE VOOR LICHAAM EN GELAAT 

Welke problemen worden opgelost? 

– Cellulitis
– Huidverslapping
– Littekens
– Figuur correctie
– Vochtafdrijving
– Lymfedrainage
– Detox
– Anti- aging
– Medische voor/ na zorg

PERSOONLIJK EN OP MAAT 

Om te kijken welke behandeling voor u het beste werkt, is het van belang om eerst een huidanalyse te laten uitvoeren. Op basis daarvan wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. Voor elk huidtype of elke indicatie kunnen we een speciaal programma instellen. De techniek van het apparaat verbetert de doorbloeding en lymfecirculatie zodat er een versnelde stofwisseling in de huidcellen ontstaat. Ook de huidgymnastiek stimuleert de vorming van collageen in de huid.

ENDERMOLOGIE VOOR GEZICHT EN LICHAAM

Bij endermologie voor het gelaat wordt de natuurlijke synthese van essentiële stoffen gestimuleerd. De behandeling kan worden ingezet om rimpels te vullen, de teint te verhelderen, de huid te verstevigen of een dubbele kin te verkleinen. Op het gebied van lichaamsverzorging kan endermologie worden toegepast om vetten af te breken, cellulitis glad te strijken, de huid te verstevigen of zware en pijnlijke benen te verminderen.

Maak vandaag nog een afspraak!

Alle dagen van maandag tot en met zaterdag ochtend telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

CONTACTEER ONS
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: