Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Permanente laser ontharing

Pijnloos van uw haren af
met het nieuwste toestel op de markt!

Permanente en definitieve laser ontharing . 

Door middel van laserontharing kunnen ongewenste haren op uw lichaam worden verwijderd.

Bij MediSpa Knokke maken we gebruik van verschillende methodes voor ontharing: namelijk met suikerpasta en met wax of definitieve ontharing met een laser. 

Definitieve ontharing

Na ongeveer 8 behandelingen bent u van de meeste haartjes af!

De Soprano Ice Platinum is de nieuwste meest veilige en meest efficiënte toestel op de hedendaagse markt. Het maakt gebruik van Alma’s exclusieve 3D-technologie en combineert de drie meest effectieve lasergolflengten in één handstuk voor een uiterst efficiënte laserontharing. Gelijktijdig activatie van de drie lasergolflengten, zorgt voor een opname van laserenergie op drie verschillende dieptes in de huid. Deze uiterst efficiënte manier van laseren behandeld op deze manier de drie belangrijkste structuren van de haarfollikel. 

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG? Enkel de haren in actieve fase kunnen behandeld worden. Gemiddeld dient rekening gehouden te worden met 5 à 6 behandelingen .Voor de eerste 2 à 3 behandelingen wordt een minimum tijd gerespecteerd worden tussen de behandelingen van :° 4 à 6 weken voor het aangezicht , bikini en oksel° 6 à 8 weken voor de benen, armen, de rug en borstkas Voor de volgende behandelingen mag men iets langer wachten, daar de haargroei reeds vertraagd is.

Maak gemakkelijk een afspraak!

050 530 640

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagmorgen telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord met onderstaand contact formulier!

Vragen of afspraak maken voor epileren of laser ontharing?

    WhatsApp chat
    %d bloggers liken dit: