Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Laserontharing – Soprano ICE platinium Laser

Pijnloos van uw haren af
met het nieuwste toestel op de markt!

Permanente en definitieve laser ontharing . 

Door middel van laserontharing kunnen ongewenste haren op uw lichaam worden verwijderd.

Bij MediSpa Knokke maken we gebruik van verschillende methodes voor ontharing: namelijk met suikerpasta en met wax of definitieve ontharing met een laser. 

laserontharing

Heb je haren op plaatsen waar je die liever niet had?


Dan is laserontharing een oplossing. In MediSpa werken wij met de Soprano ICE platinium Laser. Dit toestel richt zich met 3 golflengten op de ongewenste haargroei en is de meest effectieve en complete ontharingsoplossing die vandaag de dag beschikbaar is voor alle huidtinten en haartypes.

Je kan behandeld worden zolang je haar donkerder is dan je huid. Grijze en witte haren behandelen wij dus niet jammer genoeg. 

Doet het pijn? 
De laserontharing van reuze mee, dankzij een ingebouwd koelingssysteem. 

Behandelplan
Er zijn gemiddeld 8 tot 10 behandelingen nodig, Afhankelijk van de zone die behandeld wordt, laten wij 4 tot 8 weken tussen 2 behandelingen. 
Het zorgvuldig opvolgen van de termijn is zeer belangrijk, zo blijven we de haren in de juiste haargroeifase targetten en heb je minder behandelingen nodig. Daarnaast is het aantal behandelingen afhankelijk van je scheerverleden, huidtype, haardikte en andere persoonlijke factoren. 

De avond voor de eerste behandeling wordt gevraagt om de haren te scheren. Liefst 12 u voor de behandeling.
Je mag 10 dagen voor en 10 dagen na de behandeling niet in de zon komen en geen zelfbruinende producten gebruiken.
Je moet tijdens de behandelingen de huid goed beschermen tegen de zon.

Resultaat
De meeste mensen zijn zeer tevreden, de behandeling is zeer doeltreffend. Je haar is voor 80% verminderd. 5% van de bevolking is non-responsief, dit wil zeggen dat de behandelingen niet werkt. Indien dit het geval is, is dit reeds duidelijk na de 2de behandeling en raden wij je aan om de behandedeling te stoppen. Bij horomonale veranderingen (zwangerschap/ meunopauze/..) is het mogelijk  dat je haargroei toeneemt.

Maak gemakkelijk een afspraak!

Contacteer ons

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagmorgen telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord met onderstaand contact formulier!

Graag direct jouw afspraak? Bel 050 530 640

Vragen of afspraak maken voor epileren of laser ontharing?

    WhatsApp chat