Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Permanente make-up

Permanente MAKE-UP

Altijd al willen opstaan met het gevoel er fantastisch uit te zien?

Permanente make up geeft u de mogelijkheid om net dat extraatje te hebben. Een eyeliner of perfecte lippen. Dit wordt uitgevoerd door ervaren specialistes die al jaren ervaring hebben met het zetten van permanente make-up en medische tatoeages. 

permanente make-up

Permanente make-up

Elke dag opmaken is een opgave, zeker als je minder goed kunt zien of geen vaste hand hebt. Bovendien moet de make-up ook consequent goed verwijderd worden elke avond. Wat is er idealer dan elke dag opgemaakt wakker te worden, zonder je ‘s avonds te moeten demaquilleren? Onze ervaren specialiste kan u helpen. 
Welke soorten lijnen kan je laten doen? 
-Lip inkleuren   € 600
-Lip contour   € 400
-Permanente wenkbrauwen  € 400
-Wenkbrauwen bijwerken   € 200
-Microblading wenkbrauwen   € 400
-Eyeliner boven of onder de ogen  € 225
-Eyeliner boven en onder de ogen   € 400

Hoe verloopt de behandeling?
Samen met de specialist kies je de gewenste vorm en kleur. Dit wordt met potlood voorgetekend op de huid. Het verloop van de behandeling kan je volgen in een spiegel, zodat onmiddelijk correcties kunnen worden aangebracht qua vorm en kleur. 

Doet het pijn?
De pijn die je voelt is zeker doenbaar. U kunt tijdens de behandeling rode irritatie en lichte zwelling ervaren. Eén uur na de verzorging neemt dit af en de volgende dag is dit volledig verdwenen.
  
Contra-indicaties
-Diabetis
-Hemofilie
-Infectieziekten
-Ernstige allergieën 

Nazorg
De eerste 5 dagen is het zeer belangerijk dat je de huid enkel met water wast. Niet de huid droogwrijven met een handdoek en cosmetica beperken. Gedurende 14 dagen worden zonnebank en peelings afgeraden.

Maak vandaag nog een afspraak! 

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagmorgend telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

CONTACTEER ONS

Graag direct jouw afspraak? Bel 050 530 640

WhatsApp chat