Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Permanente make-up

DEFINITIEVE MAKE-UP

Altijd al willen opstaan met het gevoel er fantastisch uit te zien?

Permanente make up geeft u de mogelijkheid om net dat extraatje te hebben. Een eyeliner of perfecte lippen. Dit wordt uitgevoerd door ervaren specialistes die al jaren ervaring hebben met het zetten van permanente make-up en medische tatoeages. 

Microblading – Tepeltatouage – Tepelreconstructie

MICROBLADING WENKBRAUWEN

Microblading is gebaseerd op een oude Japanse techniek die vergelijkbaar is met permanente make up. Het is een verfijnde oplossing voor het bijtekenen van wenkbrauwen wanneer deze uitdunnen of wanneer u een lichte haarkleur heeft. Bij microblading worden de wenkbrauwen manueel met een handtool bijgewerkt terwijl dit bij permanente make-up door een machine wordt gedaan.

PERMANENTE MAKE-UP

Permanente make up zoals eyeliner zorgt er voor dat u nooit meer last hebt van uitgelopen make up en er altijd goed uitziet. Vervagende wenkbrauwen? Ontkleurde lippen? 
Ogen, wenkbrauwen en lippen zijn de meest behandelde zones in het gelaat.

TEPELTATOUAGE OF TEPELRECONSTRUCTIE

Wanneer borstkanker werd vastgesteld en nadat u een reconstructieve ingreep heeft ondergaan kan een tepeltatoeage de volgende stap zijn.

Maak vandaag nog een afspraak! 

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagmorgend telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

CONTACTEER ONS
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: