Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Het team

Het team van Medispa Knokke

Ons team stelt zich graag aan u voor. Dat is één van de sterke punten van MediSpa Knokke: we garanderen continuïteit, we hebben een vast team tot uw dienst. 

Dr. Ivar van Heijningen

Dokter van Heijningen is een plastisch chirurg die werkt in het AZ Zeno Knokke en in de Duinbergen Clinic. 
MediSpa kan ten allen tijde beroep doen op Dr. van Heijningen om professionele ondersteuning te bieden en zo veiligheid en kwaliteit te garanderen.  

duinbergen-clinic dokter Van heijningen
Duinbergen Clinic © Dokter Katty Mareels

Dr. Katty Mareels – van Heijningen 

Dr. Katty Mareels is de anesthesist van de Duinbergen Clinic en ze organiseert en assisteert bij alle ingrepen op onze eigen geaccrediteerde operatiekamer. Ze verzekert de veiligheid van al onze patiënten. Samen met haar echtgenoot vormt ze de drijvende kracht achter het concept van Duinbergen Clinic.

Sara Leirman

Ze is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en kleur- en stijlconsulente. Sara heeft zich gespecialiseerd als kankerbeautyspecialiste.
Met haar geduldige aanpak neemt ze elke patiënt rustig onder haar vleugels.

Duinbergen Clinic Sara
Duinbergen Clinic Giana

Giana De Cauwer

Is een gediplomeerde schoonheidssepcialiste.
Haar warme lach en betrokkenheid bij de mensen maakt dat ze al snel geintegreerd is in het team. Giana haar passie is om jou te helpen met het verbeteren van je huid.

Aurélie Mullier

Ze is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste. 

Duinbergen Clinic Aurelie
Duinbergen Clinic Tessa

Tessa Quataert

Als verantwoordelijke voor het administratieve luik van Duinbergen Clinic staat ze in voor het reilen en zeilen van de clinic.
Ze is ook het eerste aanspreekpunt voor alle patiënten en bezoekers van de clinic. Met een luisterend oor begeleidt ze iedereen individueel van A tot Z.

Sara Dias

Sara fungeert als medisch secretaresse in onze Duinbergen Clinic.
Ze zorgt er samen met Tessa en Mieke voor dat de patiënten goed geïnformeerd en opgevolgd worden. Sara zorgt tevens voor alle administratie betreffende de ingrepen en werkt nauw samen met de verschillende diensten in AZ Zeno.

Duinbergen Clinic Sara Dias
mieke

Mieke Lanckriet

Medisch secretaresse in Duinbergen Clinic samen met Tessa en Sara.

Maak vandaag nog een afspraak!

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagmorgend  telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten

CONTACTEER ONS
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: