Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Gelaatsbehandelingen

GELAATSBEHANDELINGEN & PEELINGS

Welke problemen worden opgelost?

 – Acné behandelingen

– Pigment behandelingen

– Roodheid

– Huidveroudering

– Droge/vette huid

– Ontspanning

– Boost/ coup d’éclat

Lijst met gelaatsbehandelingen MediSpa:

U kan een gelaatsbehandeling reserveren, of een afspraak maken om samen te kijken welke behandeling het beste bij u past.

ENVIRON DISCOVERY + HUIDANALYSE (+/- 90 MIN) 

Voor iedereen die start met nieuwe producten. Een éénmalige behandeling met huidanalyse, persoonlijk advies voor thuis en in het instituut.

1.   Intake gesprek

2.   Foto + huidanalyse

SENSITIVE (+/- 60 MIN) 

Geeft extra comfort voor de gevoelige huid.  Een ontspannende verzorging voor de gevoelige huid die verzacht en kalmeert. De hydrolipide film wordt hersteld.

1. Pré-reinigen

2. Micro-exfoliërend masker

3. Reinigen met Foreo

4. Tonifiëren

5. Verzachtende massage

6. Kalmerend alginaatmasker of kleimasker

7. Drukpuntenmassage van gelaat en hoofdhuid

8.Hydraterende verzorging en UV bescherming

9. Persoonlijk advies

DEEP CLEANSING  (+/- 60 MIN) 

Diepe reiniging voor wie last heeft van verstopte grote poriën. Zwarte punten en gerstekorreltjes worden verwijderd.   Een diep-reinigende behandeling waarbij de comédonen en onzuiverheden worden verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.

DEEP CLEANSING JEUGD  -18 (+/- 60 MIN) 

Diepe reiniging voor acné huid met verwijderen van zwarte puntjes en gerstekorreltjes.    Een diep-reinigende behandelingen speciaal voor -18 jarigen. Bij deze verzorging worden comédonen en onzuiverheden verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.

Lijst met onze DF Gelaatsverzorgingen:

COLLAGEN BOOST (+/- 120 min) 

Luxe-behandeling voor wie het allerbeste wil. 

Dit is onze luxe gelaatsverzorging, als het ware de all-inn treatment. Bij deze ultieme gelaatsverzorging wordt met de df probe elke zone behandeld . De DF behandeling verhoogt de opname van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbaar resultaat. 

INTENSIVE (+/- 90 min) 

Luxe vitamineboost voor het volledige gelaat.  Dit is een gelaatsverzorging om het ganse gelaat onder handen te nemen met onze DF probe, en elke huidconditie te behandelen. De actieve ingrediënten dringen diep in met onmiddellijk zichtbaar resultaat. Hierbij kunt u ook genieten van een ontspannende massage van het gelaat en een revitaliserend masker.

ESSENTIAL +/- 60 min) 

Om specifieke huidaandoeningen te verbeteren.  

Dit is de gelaatsverzorging waarbij u intensief wilt werken aan verbetering van het ganse gelaat, maar geen tijd spendeert aan een ontspannende massage en masker.

FOCUS (+/- 60 min) 

Voor extra focus op de probleemzones.  Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op 2 probleemzones met de DF probe. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaat op het ganse gelaat.

LUNCH  (+/- 30 min) 

Kuurbehandeling voor specifieke probleemzones.  

Een korte maar intensieve behandeling waarbij we ons focussen op 1 specifiek huidprobleem op 1 specifieke zone.

Lijst met onze kuren:

COOL PEEL KUUR  6 BEHANDELINGEN GEDURENDE 6 WEKEN (+/- 60 min) 

Ideaal tegen rimpels en verslapping van de huid.  Een diepe peeling waarmee je een nieuwe gezonde, gladde en egale huid krijgt. Dit verlaagt de eigen ph van de huid met lage concentratie lactaatzuur. De peeling werkt trager maar blijft een langere tijd op de huid zitten, waardoor ze de keratinocyten aanzetten om verschillende groeifactoren vrij te geven, zonder huidcellen te doden. Het is een veilige peeling! Deze peelingkuur vernietigt bacteriën, verbetert de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. Het is ideaal voor lijntjes en rimpels, verslapping, dikke en ruwe huid met open poriën, zonbeschadigde huid en pigmentvlekken.

LUNCH KUUR 12 BEHANDELINGEN GEDURENDE 6 WEKEN (+/- 30 min) 

Voor een specifiek resultaat op pigment, rimpels, oogcontour of littekens.  Bij deze kuur komt u 12 keer gedurende 6 weken voor een korte behandeling op 1 specifieke zone. Enkele voorbeelden : fijne lijntjes rondom oogcontour, fronslijnen op voorhoofd, strakkere kaakcontour, pigmentvlekken.

TCA ph FORMULA KUUR 2 BEHANDELINGEN MET 4 WEKEN interval (+/- 30 min) 

Spectaculaire peelingkuur voor face-lift zonder mes. Na 4 weken heeft u een definitief resultaat.  Dit is een gecontroleerde chemische peeling op basis van TCA 30%. Het geeft een liftend effect en is geschikt voor alle huidtypes. Ideaal voor anti-aging van gelaat, hals en decolleté, huid met neiging tot acné, littekenbehandeling en pigmentatiestoornissen.

Onze peelings: 

Om te beoordelen welke behandeling voor u nodig is, is het van belang eerst een huidanalyse uit te laten voeren. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Hierbij maken we gebruik van de Reveal Imager: een apparaat waarmee duidelijk wordt hoe het met uw huid gesteld is.

TCA PEELING

De TCA peeling is een van de belangrijkste soorten peelings  die we uitvoeren in MediSpa Knokke . Dit betreft een chemische peeling met trichloorazijn-zuur (TCA). De actieve stof wordt hierbij op de huid aangebracht om huidverjonging en huidverbetering te bewerkstelligen. Deze chemische peeling is geschikt voor een verouderde en gerimpelde huid. De behandeling kan ook helpen om littekens te verlichten.

PEELING MET PH FORMULA

We maken ook gebruik van huidverbeteringspeelings van pHformula. Dit merk ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. Een behandeling met pHformula is geschikt voor zowel een snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor een langdurig onderhoud en verjonging van de huid. In principe is dit meer dan een peeling alleen: het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. Een peeling met pHformula is dan ook uitermate geschikt voor: 

– het tegengaan van huidveroudering en het strakker maken van de huid

– het spectaculair verminderen van huidverkleuringen;

– acné en ontstekingen van de huid.

– het tegengaan van chronische en diffuse roodheid, couperose en rosacea. 

Het voordeel van een peeling met pHformula is bovendien dat u de volgende dag weer gewoon naar uw werk kunt, want de huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

COOL PEEL KUUR

Een andere peeling die we in MediSpa aanbieden is de cool peel kuur. Een compleet andere benadering van een peeling waarmee mooie resultaten zonder huidbeschadiging worden behaald. Door middel van een lage concentratie lactaatzuur wordt de pH van de huid verlaagd en het vrijgeven van groeifactoren gestimuleerd. Het gevolg? Een strakkere en gladdere huid. Ideaal bij lijntjes en rimpels, een dikke of ruwe huid, een probleemhuid, een door de zon beschadigde huid of bij rosacea.

Maak vandaag nog een afspraak! 

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagochtend zijn we telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

CONTACTEER ONS
WhatsApp chat