Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Gelaatsbehandelingen

GELAATSBEHANDELINGEN & PEELINGS

Welke problemen worden opgelost?

 – Acné behandelingen

– Pigment behandelingen

– Roodheid

– Huidveroudering

– Droge/vette huid

– Littekens

Lijst met manuele gelaatsverzorginen

U kan een gelaatsbehandeling reserveren, of een afspraak maken om samen te kijken welke behandeling het beste bij u past.

HUIDANALYSE + DISCOVERY VERZORGING

Voor iedereen die start met nieuwe producten. Een éénmalige behandeling met huidanalyse, persoonlijk advies voor thuis en in het instituut.

1.   Intake gesprek

2.   Foto + huidanalyse

3.   Kennismaking producten

SENSITIVE (60′)

SENSITIVE JEUGD (-21J)

SENSITIVE LUXE (90′)

Geeft extra comfort voor de gevoelige huid.  Een ontspannende verzorging voor de gevoelige huid die verzacht en kalmeert. De hydrolipide film wordt hersteld.

DEEP CLEANSING (60′)

Diepe reiniging voor wie last heeft van verstopte grote poriën. Zwarte punten en gerstekorreltjes worden verwijderd.  Een diep-reinigende behandeling waarbij de comédonen en onzuiverheden worden verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.

DEEP CLEANSING JEUGD (-21J)

Diepe reiniging voor acné huid met verwijderen van zwarte puntjes en gerstekorreltjes. Een diep-reinigende behandelingen speciaal voor -21jarigen. Bij deze verzorging worden comédonen en onzuiverheden verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.

INSTANT (60′)

INSTANT LUXE (90′)

LPG GELAASTVERZORGING (120′)

Lijst met onze DF Gelaatsverzorgingen na 1 maand Environ:

FOCUS-ON (30′)

Voor extra focus op de probleemzones. Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op 2 probleemzones met de DF probe. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaat op het ganse gelaat.

ESSENTIAL (60′)

Om specifieke huidproblemen te verbeteren.

ESSENTIAL LUXE (90′)

Dit is de gelaatsverzorging waarbij u intensief wilt werken aan verbetering van het ganse gelaat, maar ook tijd spendeert aan een ontspannende massage en masker.

ESSENTIAL LUXE PLUS (120′)

Dit is de gelaatsverzorging waarbij u intensief wilt werken aan verbetering van het ganse gelaat, maar ook tijd spendeert aan een ontspannende massage, Medisol LED lamp en masker.

COOL PEEL (+/- 60′)

Deze peeling vernietigt bacteriën, verbetert de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. Het is ideaal voor lijntjes en rimpels, verslapping, dikke en ruwe huid met open poriën, zonbeschadigde huid en pigmentvlekken.

Lijst met onze huidverbeterende kuren:

ENVIRON

FOCUS-ON 6X

Voor een specifiek resultaat op pigment, rimpels, oogcontour of littekens. Bij deze kuur komt u 6 keer gedurende 3 weken voor een korte behandeling op 1 specifieke zone.
Enkele voorbeelden : fijne lijntjes rondom oogcontour, fronslijnen op voorhoofd, strakkere kaakcontour, pigmentvlekken.

FOCUS-ON 12X

Voor een specifiek resultaat op pigment, rimpels, oogcontour of littekens. Bij deze kuur komt u 12 keer gedurende 6 weken voor een korte behandeling op 1 specifieke zone.
Enkele voorbeelden : fijne lijntjes rondom oogcontour, fronslijnen op voorhoofd, strakkere kaakcontour, pigmentvlekken.

COOL PEEL 6X

Ideaal tegen rimpels en verslapping van de huid. Een diepe peeling waarmee je een nieuwe gezonde, gladde en egale huid krijgt. Dit verlaagt de eigen ph van de huid met lage concentratie lactaatzuur. De peeling werkt trager maar blijft een langere tijd op de huid zitten, waardoor ze de keratinocyten aanzetten om verschillende groeifactoren vrij te geven, zonder huidcellen te doden. Het is een veilige peeling! Deze peelingkuur vernietigt bacteriën, verbetert de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. Het is ideaal voor lijntjes en rimpels, verslapping, dikke en ruwe huid met open poriën, zonbeschadigde huid en pigmentvlekken.

TCA GEVORDERD 2X

DERMAPEN

GELAAT OF HALS

6 behandelingen inclusief 2 startproducten

GELAAT EN HALS

6 behandelingen inclusief 2 startproducten

LITTEKEN KLEIN

LITTEKEN GROOT

HANDEN

MEDISOL LAMP

ACNE IN KUUR

12 behandelingen om de 7 dagen.

COUPEROSE IN KUUR

6 behandelingen om de 14 dagen.

ANTI-AGE IN KUUR

8 behandelingen om de 5 dagen.

PIGMENT IN KUUR

8 behandelingen om de 5 dagen.

STRIEMEN/LITTEKEN BEHANDELING IN KUUR

6 behandelingen

Onze peelings: 

Om te beoordelen welke behandeling voor u nodig is, is het van belang eerst een huidanalyse uit te laten voeren. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Hierbij maken we gebruik van de Reveal Imager: een apparaat waarmee duidelijk wordt hoe het met uw huid gesteld is.

TCA PEELING

De TCA peeling is een van de belangrijkste soorten peelings  die we uitvoeren in MediSpa Knokke . Dit betreft een chemische peeling met trichloorazijn-zuur (TCA). De actieve stof wordt hierbij op de huid aangebracht om huidverjonging en huidverbetering te bewerkstelligen. Deze chemische peeling is geschikt voor een verouderde en gerimpelde huid. De behandeling kan ook helpen om littekens te verlichten.

COOL PEEL KUUR

Een andere peeling die we in MediSpa aanbieden is de cool peel kuur. Een compleet andere benadering van een peeling waarmee mooie resultaten zonder huidbeschadiging worden behaald. Door middel van een lage concentratie lactaatzuur wordt de pH van de huid verlaagd en het vrijgeven van groeifactoren gestimuleerd. Het gevolg? Een strakkere en gladdere huid. Ideaal bij lijntjes en rimpels, een dikke of ruwe huid, een probleemhuid, een door de zon beschadigde huid of bij rosacea.

Maak vandaag nog een afspraak! 

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagochtend zijn we telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

CONTACTEER ONS
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: