Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Huidverbetering & Gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen 
DF – Technologie 
Dermapen  4
Peelings
LPG 
Medisol lamp – Lichttherapie
NEW: PRP
NEW: Gua Sha effleurages/ massage 

Welke huidproblemen worden opgelost?

 – Acnébehandelingen

– Pigmentbehandelingen

– Roodheid

– Huidveroudering

– Droge/vette huid

– Littekens

sara aurelie
huidanalyse

Huidanalyse

Wil je huidverbetering? Dan start je best met een huidanalyse. Op deze manier krijgt zowel jijzelf als een skin professional een duidelijk beeld van jouw huid en kunnen wij het perfecte plan voor jou samenstellen. 

Er zijn 4 evaluatiemomenten inbegrepen, waarin wij samen de verbeterigen van de huid bekijken en vergelijken mmet de eerste meting.

Tijdens een huidanalyse nemen wij 1u30 de tijd om grondig jouw huid te bestuderen. Op basis van een enquête van jouw levensstijl, metingen en foto’s stellen wij een persoonlijk behandelplan voor jou op, dat voor jou een verschil zal maken.

Meer lezen

Manuele Gelaatsverzorgingen

U kan een gelaatsbehandeling reserveren, of een afspraak maken om samen te kijken welke behandeling het beste bij u past.

Basis gelaatsverzorging (60′)
Basis gelaatsverzorging jeugd (-21J)
Luxe gelaatsverzorging incl. Medisol lamp (90′):
Geeft extra comfort voor je huid. Een ontspannende verzorging voor de huid die verzacht en kalmeert. De hydrolipide film wordt hersteld

Deep cleansing (60′):

Diepe reiniging voor wie last heeft van verstopte grote poriën. Zwarte puntjes en gerstekorreltjes worden verwijderd. Een diep-reinigende behandeling waarbij de comédonen en onzuiverheden worden verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend. Kan gecombineerd worden met de Medisol lamp.


 Deep cleansing jeugd (-21J):

Diepe reiniging voor acné huid met verwijderen van zwarte puntjes en gerstekorreltjes. Een diep-reinigende behandelingen speciaal voor -21jarigen. Bij deze verzorging worden comédonen en onzuiverheden verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend. Kan gecombineerd worden met de Medisol lamp.

.

Duo gelaatsverzorging g
DF-technologie

DF-Gelaatsverzorgingen na 1 maand Environ:

De Electro-sonic ionzyme DF-technologie van Eniviron is ontwikkeld door de Plastische Chirurg Dr. Des Fernandes.
Het DF-apparaat werkt met gecontroleerde elektrische stroom. Met het DF-apparaat kunnen we actieve ingrediënten inbrengen in de huid.
Het DF-apparaat werkt met gecontroleerde elektrische stroom, brengt geluidsgolven voort die cavitaties creëren diep in de huid. Hierdoor komen de cellen open, en kunnen de ingrediënten met actieve moleculen gemakkelijker doordringen in de huid.

Focus-on (30′) 
Voor extra focus op de probleemzones. Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op 2 probleemzones met de DF probe. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaat op het ganse gelaat.

Essential (60′)
Om specifieke huidproblemen te verbeteren. 

Essentiel luxe (90′)
Dit is de gelaatsverzorging waarbij u intensief wilt werken aan verbetering van het ganse gelaat, maar ook tijd spendeert aan een ontspannende massage en masker.


Essentiel luxe plus (120′)
Dit is de gelaatsverzorging waarbij u intensief wilt werken aan verbetering van het ganse gelaat, maar ook tijd spendeert aan een ontspannende massage, Medisol LED lamp en masker.

Cool Peel
Deze peeling vernietigt bacteriën, verbetert de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. Het is ideaal voor lijntjes en rimpels, verslapping, dikke en ruwe huid met open poriën, zonbeschadigde huid en pigmentvlekken.
Voor lichaam – Lees meer

Dermapen4

Dermapen4 is één van de nieuwste en veiligste toepassingen van microneedling. Hierbij gebruiken we ‘de pen’ om een zeer geconcentreerde vitamine cocktail in de huid te brengen. We needlen verticaal, zodat we de huid niet verwonden. Door op deze manier te werken krjgen je cellen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels aan te maken en zo kunnen we huidverbetering bekomen. 
Microneedling is een techniek waabij fijne naaldjes 1200 gaatjes per seconde maken op zo vrijmaking van groeifactoren te veroorzaken. Doordat bloedvaatjes worden aangeprikt, komen er bloedplaatjes vrij, wat het natuurlijke herstelproces van de huid op gang brengt. Daarnaarst word de aanmaak van collageen en elastine versneld, Waardoor de huid sterker, soepeler en egaler van kleur wordt. Dermapen biedt de mogelijkheid om van diepte te veranderen om zo verschillende huidproblemen aan te pakken.

Indicaties: 
-Rimpels en fijne lijntjes
-Verslapte en verouderde huid 
-Vale, doffe huid
-Acné en acné-littekens
-Mee-eters, onzuiverheden en/ of verstopte poriën 
-Grove poriën en/ of grove huidstructuur
-Littekens
-Pigmentvlekken
-Rosacea
-Verouderde handen

Meer lezen
dermapen

Onze peelings

Om te beoordelen welke behandeling voor u nodig is, is het van belang eerst een huidanalyse uit te laten voeren. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Hierbij maken we gebruik van de Reveal Imager: een apparaat waarmee duidelijk wordt hoe het met uw huid gesteld is.

TCA peeling De TCA peeling is een van de belangrijkste soorten peelings die we uitvoeren in MediSpa Knokke . Dit betreft een chemische peeling met trichloorazijn-zuur (TCA). De actieve stof wordt hierbij op de huid aangebracht om huidverjonging en huidverbetering te bewerkstelligen. Deze chemische peeling is geschikt voor een verouderde en gerimpelde huid. De behandeling kan ook helpen om littekens te verlichten.

Cool peel kuur
Een andere peeling die we in MediSpa aanbieden is de cool peel kuur. Een compleet andere benadering van een peeling waarmee mooie resultaten zonder huidbeschadiging worden behaald. Door middel van een lage concentratie lactaatzuur wordt de pH van de huid verlaagd en het vrijgeven van groeifactoren gestimuleerd. Het gevolg? Een strakkere en gladdere huid. Ideaal bij lijntjes en rimpels, een dikke of ruwe huid, een probleemhuid, een door de zon beschadigde huid of bij rosacea.

LPG  Peeling technology 
De peeling technologie bestaat uit een 20% kit peeling,
10% Glycolzuur en 10%  Amandelzuur.
Deze peeling wordt gecombineerd met een LPG gelaatverzorging en boost de celregeneratie voor een ‘baby’ huid effect.

Indicaties: 
-Rimpels en fijne lijntjes
-Pigmentvlekken
-Acné littekens
-Grove poriën en huidstructuur

LPG gelaat

LPG Endermologie is vandaag de dag één van de meest bekende en doeltreffende manier om komaf te maken met cellulite, huidverslapping en littekenweefsel. Deze maakt verklevingen los en geeft een bindweefselmassage. Op deze manier wordt bloedcirculatie gestimuleerd en worden vocht en afvalstoffen afgedreven. De behandeling is pijnloos en heeft een ontspannende effect. LPG is zowel voor mannen als voor vrouwen.

Je kan deze behandeling met je gelaatverzorging combineren voor een mooie gloed van de huid, of in een kuur toepassen van 8 beurten voor een echte huidverbeterign. Hierbij start je met 3X/ week, om daarna geleidelijk aan af te bouwen. De massage is zeer relaxerend. De bindweefselmassage voor het gelaat is ideaal voor het behandelen van:

-Huidverslapping
-Huidveroudering
-Rimpelvorming
-Dubbele kin
-Vale teint

Ook voor lichaam – Meer lezen
LPG esthetisch
medisol lamp

Medisol lamp

De Medisol Led-lamp stimuleerd de huid met licht. Dit bevorderd de celvernieuwing en zorgt voor nieuwe collageenvorming. Deze synergie leidt tot een huid die weer strak en glad is, met een meer stralende uitstraling. Medisol is een veelzijdige lamp die werkt dankzij 4 golflengten: Blauw, geel, rood en infrarood
Het blauw licht werkt anti bacterieel en ontstekingsremmend.
Het Infrarood licht herstrectureerd de opperhuid en de dermis en versnelt het genezingsproces.
Het rood licht vermindert de rimpels en bevordert de collageenopbouw, je krijgt een stralende huid.
Het geel licht vermindert de roodheid en werkt eveneens ontstekingsremmend. Indicaties: 
-Acné
-Gevoelige huid/ na peeling 
-Anti-age 
-Striemen/ litteken
-Wonde en litteken 

Meer lezen

PRP – Plaatjes Rijk Plasma

PRP is plasma met een hoge concetratie aan bloedplaatjes.
De bloedplaatjes geven groeifactoren aan de huid, door de hoge concetratie aan groeifactoren wordt het lichaam gestimuleerd om verouderd of beschadigd weefsel te herstellen.

Indicaties: – Huidverbeterig/ versteviging
– Voorkomen van huidveroudering
– Fijne lijntjes
– Oude en nieuwe littekens


Wij werken de plasma in met de Dermapen 4 

Hierdoor wordt de huid steviger en gladder, we gaan de aanmaak van collageen en elastine gaan stimuleren.
 

Meer lezen
PRP
de gua sha stenen

Effleurages en acupressuur punten met de Gua Sha stenen 

Geniet van een ontspannende gelaatsverzorging met de Gua Sha steen.

Met de Gua Sha steen gaan we een heerlijke massage uitvoeren met effleurages en acupressuur punten in het gelaat.

Deze massage heeft veel voordelen:
– Detox van je gelaat
– Vochtophoping uit je gezicht laten verdwijnen
– Stimuleren van de bloedsomloop en celvernieuwing
– Natuurlijke contouring van je gelaat

Maak vandaag nog een afspraak! 

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagochtend zijn we telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

CONTACTEER ONS

Graag direct jouw afspraak? Bel 050 530 640

WhatsApp chat