Gelaatsbehandelingen

GELAATSBEHANDELINGEN & PEELINGS

Welke problemen worden opgelost?

– Op korte termijn snel resultaat
– Acne behandelingen
– Pigmentbehandeling
– Roodheid
– Huidveroudering
– Droge/vette huid
– Ontspanning
– Boost/ coup d’eclat

Lijst met gelaatsbehandelingen Medispa:

U kan een gelaatsbehandeling reserveren, of een afspraak maken om samen te kijken welke behandeling het beste voor u past. 

ENVIRON DISCOVERY + HUIDANALYSE (+/- 90 MIN) 

Voor iedereen die start met nieuwe producten. 
Een éénmalige behandeling met huidanalyse, persoonlijk advies voor thuis en instituut. 


1. Intake gesprek 
2. Foto + huidanalyse
3. Pré-reinigen
4. Micro-exfoliërend masker
5. Reinigen met Foreo
6. Tonifiëren
7. Vitamine massage
8. Hydraterende verzorging + UV bescherming 
9. Jane Iredale make-up & advies
10. behandelplan voor uw huid

ENVIRON CLEANSING + BIOTRONLAMP (+/- 30 MIN) 

Voor acne-behandeling. 
Zonder het verwijderen van zwarte puntjes inclusief lamp. 


1. Oogmake-up verwijderen
2. Pré-reinigen
3. Micro-exfoliërend masker
4. Reinigen
5. Biotronlamp 
6. Tonifiëren
7. Vitamine verzorging + UV bescherming 

SENSITIVE (+/- 60 MIN) 

Geeft extra comfort voor de gevoelige huid. 
Een ontspannende verzorging voor de gevoelige huid die verzacht en kalmeert. De hydrolipide film wordt hersteld.  


1. Pré-reinigen
2. Micro-exfoliërend masker
3. Reinigen met Foreo
4. Tonifiëren
5. Verzachtende massage
6. Kalmerend alignaatmasker of kleimasker
7. Drukpuntenmassage van gelaat en hoofdhuid 
8.Hydraterende verzorging en UV bescherming 
9. Persoonlijk advies

VITAL (+/- 60 MIN) 

Ontspannende behandeling met een stralend en fris effect als resultaat.  
Een ontspannende gelaatsverzorging die helpt bij het herstel van de celfuncties. Je huid ontspant, wordt zacht, jeugdig en stralend. 

DEEP CLEANSING  (+/- 60 MIN) 

Diepe reiniging voor wie last heeft van verstopte, open poriën. Zwarte punten en herstekorreltjes worden verwijderd.  
Een diep-reinigende behandeling waarbij de comedonen en onzuiverheden worden verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.

DEEP CLEANSING JEUGD  -18 (+/- 60 MIN) 

Diepe reiniging voor acne huid. Met verwijderen van zwarte puntjes en herstekorreltjes.   
Een diep-reinigende behandelingen speciaal voor -18 jarigen. Bij deze verzorging worden comedonen en onzuiverheden verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid. De huid oogt zuiver en stralend.

LUXURUOUS (+/- 90 MIN) 

Face-lift effect na 1 behandeling voor alle huidtypes.  
Een efficiënte celvernieuwende verzorging die de poriën vernauwt en pigment verlichtend werkt met een spectaculair anti-aging effect. Op basis van zuren. 

Lijst met onze DF Gelaatsverzorgingen:

COLLAGEN BOOST (+/- 120 min) 

Luxe-behandeling voor wie het allerbeste wil. 
Dit is onze luxe gelaatsverzorging, als het ware de all-inn treatment. Bij deze ultieme gelaatsverzorging wordt met de df probe tijd gespendeerd aan elke zone en aan elke huidconditie. De DF behandeling verhoogt de opname van de actieve ingrediënten met onmiddellijk zichtbaar resultaat. 

INTENSIVE (+/- 90 min) 

Luxe vitamineboost voor het volledige gelaat. 
Dit is een gelaatsverzorging om het ganse gelaat onder handen te nemen met onze DF probe, en elke huidconditie te behandelen. De actieve ingrediënten dringen diep in met onmiddellijk zichtbaar resultaat. Hierbij kunt u ook genieten van een ontspannende massage van het gelaat en een revitaliserend masker.

ESSENTIAL +/- 60 min) 

Om specifieke huidaandoeningen te verbeteren.  
Dit is een de gelaatsverzorging waarbij u intensief wilt werken aan verbetering van het ganse gelaat, maar geen tijd spendeert aan een ontspannende massage en masker.

FOCUS (+/- 60 min) 

Voor extra focus op de probleemzones. 
Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op 2 probleemzone met de DF probe. Daarna zorgt een opname bevorderend masker voor resultaat op het ganse gelaat.

SKIN RENEWAL (+/- 75 min) 

Voor puistjes en een verstopte, zonbeschadigde huid. 
Bij deze verzorging wordt extra aandacht gegeven aan het exfoliëren en hydrateren van de huid, voor een stralende vernieuwde huid als resultaat. Ideaal voor vale, verstopte huid, puistjes, littekens en zonbeschadigde huid. De combinatie van peeling en vitaminen vernieuwt en verfrist de huid. 

LUNCH  (+/- 30 min) 

Kuurbehandeling voor specifieke probleemzones.  
Een korte maar intensieve behandeling waarbij we ons focussen op 1 specifiek huidprobleem op 1 specifieke zone.

Lijst met onze kuren:

COOL PEEL KUUR  6 BEHANDELINGEN GEDURENDE 6 WEKEN (+/- 60 min) 

Ideaal tegen rimpels en verslapping van de huid. 
Een diepe peeling waarmee je een nieuwe gezonde, gladde en egale huid krijgt. Dit verlaagt de eigen ph van de huid met lage concentratie lactaatzuur. De peeling werkt trager maar blijft een langere tijd op de huid zitten, waardoor ze de keratinocyten aanzetten om verschillende groeifactoren vrij te geven, zonder huidcellen te doden. Het is een veilig peelingsysteem!
Deze peelingkuur vernietigt bacteriën, verbeterd de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. Het is ideaal voor lijntjes en rimpels, verslapping, dikke en ruwe huid met open poriën, zonbeschadigde huid en pigmentvlekken.

LUNCH KUUR 12 BEHANDELINGEN GEDURENDE 6 WEKEN (+/- 30 min) 

Voor een specifiek resultaat op pigment, rimpels, oogcontour of littekens. 
Bij deze kuur komt u 12 keer gedurende 6 weken, voor een korte behandeling op 1 specifieke zone.
Enkele voorbeelden zijn : fijne lijntjes rondom oogcontour, fronslijnen op voorhoofd, strakkere kaakcontour, pigmentvlek.

TCA ph FORMULA KUUR 2 BEHANDELINGEN MET 4 WEKEN ERTUSSEN (+/- 30 min) 

Spectaculaire peelingkuur voor face-lift zonder mes. Na 4 weken heeft u een definitief resultaat. 
Dit is een gecontroleerde chemische peeling op basis van 30% TCA. Het geeft een liftend effect en is voor alle huidtypes. Ideaal voor anti-aging van gelaat hals en decolleté, huid met neiging tot acné, littekenbehandeling en pigmentatiestoornissen.

Onze peelings: 

Om te beoordelen welke behandeling voor u nodig zal zijn, is het van belang om eerst een huidanalyse door ons te laten uitvoeren. Op basis daarvan stellen we een persoonlijk behandelplan op. Hierbij maken we gebruik van de Reveal Imager: een apparaat waarmee duidelijk wordt hoe het met uw huid gesteld is. 

TCA PEELING

In de Duinbergen MediSpa is een van de soorten peelings die we uitvoeren de TCA peeling. Dit betreft een chemische peeling met TCA-zuur (trichloorazijn). De actieve stof wordt hierbij op de huid aangebracht om huidverjonging en huidverbetering te bewerkstelligen. Deze sterkere chemische peeling is geschikt voor een meer uitgesproken, verouderde en gerimpelde huid. De behandeling kan ook helpen om littekens te verlichten.

PEELING MET PH FORMULA

We maken ook gebruik van huidverbeteringspeelings door middel van pHformula. Dit merk ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. Een behandeling met pHformula is geschikt voor zowel een snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor een langdurig onderhoud en verjonging van de huid. In principe is dit meer dan een peeling alleen: het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. Een peeling met pHformula is dan ook uitermate geschikt voor:
– het tegengaan van huidveroudering, een intensieve rimpelvermindering en het strakker maken van de huid;
– acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid; – het spectaculair verminderen van huidverkleuringen; – het tegengaan van chronische en diffuse roodheid, couperose en rosacea.
Het voordeel van een peeling met pHformula is bovendien dat u de volgende dag weer gewoon naar uw werk kunt, want de huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

COOL PEEL KUUR

Een andere peeling die we in MediSpa aanbieden is de cool peel kuur. Een compleet andere benadering van een peeling waarmee ongelooflijke resultaten zonder huidbeschadiging worden behaald.
Door middel van een lage concentratie lactaatzuur wordt de pH van de huid verlaagd en het vrijgeven van groeifactoren gestimuleerd. Het gevolg? Een strakkere en gladdere huid. Ideaal bij lijntjes en rimpels, een dikke of ruwe huid, een probleemhuid, een door de zon beschadigde huid of bij rosacea.

Maak vandaag nog een afspraak! 

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagmorgend telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

CONTACTEER ONS
WhatsApp chat