Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Environ DF-Technologie

DF-Technologie 

De Electro-sonic ionzyme DF-technologie van Eniviron is ontwikkeld door de
Plastische Chirurg Dr. Des Fernandes.
Het DF-apparaat werkt met gecontroleerde elektrische stroom. Met het DF-apparaat kunnen we actieve ingrediënten inbrengen in de huid.
Het DF-apparaat werkt met gecontroleerde elektrische stroom, brengt geluidsgolven voort die cavitaties creëren diep in de huid. Hierdoor komen de cellen open, en kunnen de ingrediënten met actieve moleculen gemakkelijker doordringen in de huid.

DF environVoor het beste resultaat raden wij je aan om de producten van Environ ook thuis te gebruiken. Ben je niet zeker welke producten het beste zijn voor je huid? Plan dan eerst een huidanalyse in, en we bespreken samen je ideale stappenplan.

DF Gelaat

Focus-on (30′)
Voor extra focus op de probleemzones. Deze doelgerichte gelaatsbehandeling legt de focus op 2 probleemzones met de DF probe. Daarna zorgt een opnamebevorderend masker voor resultaat op het ganse gelaat.

Essential (60′)
Om specifieke huidproblemen te verbeteren.

Essentiel luxe (90′)
Dit is de gelaatsverzorging waarbij u intensief wilt werken aan verbetering van het ganse gelaat, maar ook tijd spendeert aan een ontspannende massage en masker.
Essentiel luxe plus (120′) Dit is de gelaatsverzorging waarbij u intensief wilt werken aan verbetering van het ganse gelaat, maar ook tijd spendeert aan een ontspannende massage, Medisol LED lamp en masker.

Cool Peel
Deze peeling vernietigt bacteriën, verbetert de hydratatie en verwijdert de opstapeling van dode huidcellen, waardoor de huid zuiverder wordt en haar textuur gladder. Het is ideaal voor lijntjes en rimpels, verslapping, dikke en ruwe huid met open poriën, zonbeschadigde huid en pigmentvlekken.

Environ DF -technologie
DF lichaam

DF Lichaam

Focus – on Body Profile
Deze krachtige, modellerende behandeling maakt komaf met de“sinaasappelhuid”. De doeltreffende combinatie van actieve ingrediënten en onze Dual Electro-Sonic Ionzyme DF Technologie helpt de huid te verstevigen en te verzorgen, en zorgt ervoor dat ze langer gladder, soepeler en strakker blijft.
Deze behandeling kan ook het aanzien van een ongewenste dubbele kin verbeteren.

Indicaties:
– Droge huid
– Pimentvlekken
– Verslapte huid
– Cellulitis
– Dubbele kin

Lichaamsdelen:
– Armen
– Binnen dijen
– Buik
– Handen
– Kin

Maak vandaag nog een afspraak!

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagochtend zijn we telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten

Contacteer ons

Graag direct jouw afspraak? Bel 050 530 640

WhatsApp chat