Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Tanden bleken

Op dit ogenblik hebben we helaas een stockbreuk voor tanden bleken. 
U mag ons altijd contacteren als u vragen hebt, of als u op een wachtlijst wenst te komen. 

Onze excuses voor het ongemak.

WHITE BEHANDELING

100% natuurlijk  voor het witter maken van de tanden.

tanden bleken

Tanden bleken

Heb je soms ook last van een gele verkleuring op je tanden? Of wil je voor die ene gelegenheid ervoor zorgen dat je straalt met je glimlach? Dan helpen we jou met het veilig bleken van je tanden.
 
Mogelijke oorzaken van de verkleuring?
-Externe verkleuring van de tand (tabak, koffie, rode wijn, sauzen, thee, voeding,…
-Interne verkleuring van de tand (zachte fluorose of gekleurde tetracyline)
-Genetische aanleg


Wat doet het?
Het witter maken van je tanden gebeurt door de combinatie van de tandblekende white gel en de lichtstralen van de white lamp. De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de combinatie van het koude LED licht in samenwerking met het infrarood licht zorgt ervoor dat zowel het oppervlak, als de groefjes in en tussen e tanden een diepgaande reiniging ondergaan. 

Voordelen 
-White is 100% natuurlijk & cosmetisch
-Onschadelijk voor het tandglazuur (geen peroxides)
-Geen pijn en geen gevoeligheid
-2 tot 3 tinten wittere tanden 
-Natuurlijke uitstraling 

Duur en duurzaamheid van een behandeling De duur van de behandeling is 20 minuten. Het resultaat blijft 2-4 maanden, dit is afhankelijk van uw levenstijl (roken, drinken van rode wijn, koffie, etc…) en persoonlijke tandhygiëne.


Voor de behandeling De tanden moeten gepoetst worden en 1 uur voor de behandeling enkel water drinken. Dit is voor het beste resultaat.

Na de behandeling Wacht tot 4 uur na de behandeling om iets te eten, te drinken of te roken. De eerste 24u niet in aanraking komen met sterk gekleurde voeding of dranken. (geen koffie, thee, (rode) wijn, tomatensaus,…)

Je mag de behandeling na 2 maanden opnieuw uitvoeren.

Aandachtspunten Wij zijn geen tandartsen. Dit is een cosmetische behandeling en verwijdert slechts oppevlakkige verkleuringen van de tanden. Hoewel de behandeling mooie resultaten levert, moet je steeds realistische verwachtingen behouden.

Maak vandaag nog een afspraak! 

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagmorgend telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

CONTACTEER ONS

Graag direct jouw afspraak? Bel 050 530 640

WhatsApp chat