Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Dermapen4 / PRP

Dermapen4 Microneedling

Ook al gehoord van Microneedling of Dermapen? Maar je weet niet goed wat het inhoud? Hier vind je de uitleg:

Dermapen4 dermapen
Dermapen producten

Dermapen4 is één van de nieuwste en veiligste toepassingen van microneedling. Hierbij gebruiken we ‘de pen’ om een zeer geconcentreerde vitamine cocktail in de huid te brengen. We needlen verticaal, zodat we de huid niet verwonden. Door op deze manier te werken krjgen je cellen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels aan te maken en zo kunnen we huidverbetering bekomen.

Microneedling is een techniek waabij fijne naaldjes 1200 gaatjes per seconde maken op zo vrijmaking van groeifactoren te veroorzaken. Doordat bloedvaatjes worden aangeprikt, komen er bloedplaatjes vrij, wat het natuurlijke herstelproces van de huid op gang brengt. Daarnaarst word de aanmaak van collageen en elastine versneld, Waardoor de huid sterker, soepeler en egaler van kleur wordt. Dermapen biedt de mogelijkheid om van diepte te veranderen om zo verschillende huidproblemen aan te pakken.

Indicaties:
-Rimpels en fijne lijntjes
-Verslapte en verouderde huid
-Voorkomen van huidveroudering 
-Donkere kringen onder de ogen 
-Fijne lijntjes onder de ogen 
-Vale, doffe huid
-Acné en acné-littekens
-Mee-eters, onzuiverheden en/ of verstopte poriën
-Grove poriën en/ of grove huidstructuur
-Littekens
-Pigmentvlekken
-Rosacea
-Verouderde handen

Verloop behandeling
Het is een behandeling dat een paar sessies (elke 4 tot 6 weken) nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken. Waarom Dermapen in kuurvorm? Door in kuurvorm te behandelen geeft de dermapen een echte boost aan de huid. Voorafgaand aan de eerste behandeling zal een intakegesprek plaatsvinden en worden foto’s van de huid genomen. Op deze manier kan verbeterig van de huid goed worden opgevolgd.

Wat kan je tijdens de behandeling verwachten?
Bij diepere behandelingen is het mogelijk dat er bloedpuntjes zichtbaar worden op de huid. De bloedpuntjes tonen aan dat we diep genoeg in de huid hebben gewerkt. Niet bij elke behandeling willen we bloedpuntjes zien. Naargelang het gewenste resultaat bepaalt de skin professional hoe de behandeling verloopt. Het verloop na een behandeling is al volgt: -Tot 24 uur na de behandeling: roodheid, bloedpuntjes en lichte zwelling in de huid
-1-2 dagen na de behandeling: milde roodheid, verdwijnen van bloedpuntjes, verminderde zwelling, lichte jeuk, strak- droog gevoel
-2-3 dagen na de behandeling: Verminderde roodheid, verdwijnen van zwelling, verminderde jeuk en lichte schilfers. De huidziet er mogelijk strak en droog uit.
-4-5 dagen na de behandeling: is de huid hersteld en functrioneerd normaal.

Advies na de behandeling
Tot 48 uur nadien:
-Dezelfde dag niet douchen en geen prdcuten aanbrengen op de behandelde huid (enkel het prodcut dat de schoonheidsspecialiste aanraadt).
-Geen intensieve trainingen.
-Geen warme douches, sauna’s of zwembaden.
-Vermijd de zon gedurende 14 dagen.
-Bescherm je huid met een factor 30/50
-Geen make-up (enkel minerale make-up)

Tot slot Wil je snel en doelgericht op jouw huid werken of wil je intensief werken op jouw huidprobleem, dan is Dermapen ideaal voor jou!


dermapen
PRP

PRP  

Wat is PRP?
PRP staat voor Plaatjes Rijk Plasma: Plasma met een hoge concentratie aan bloedplaatjes.

Vampire Facial 
Er word een bloedafname genomen door de Dr. Ivar van heijningen,  daarna word het bloed gecentrifugeerd. De bloedplaatjes worden gescheiden van de andere bloedcellen.
De lichaamseigen bloedplaatjes worden vervolgens in de huid geneedeld met de Dermapen. 

De werking
De bloedplaatjes geven groeifactoren vrij, door de hoge concentratie groeifactoren wordt het lichaam gestimuleerd om verouderd of beschadigd weefsel te herstellen. 

We gaan de collageen en de elastine gaan stimuleren, hierdoor krijgen we een stevigere en gladdere huid. 

Indicaties esthetisch:
-Huidverbetering/ versteviging 
-Voorkomen van huidveroudering 
-Fijne lijntjes 

Advies na de behandeling
Tot 48 uur nadien:
-Dezelfde dag niet douchen en geen prdcuten aanbrengen op de behandelde huid (enkel het prodcut dat de schoonheidsspecialiste aanraadt).
-Geen intensieve trainingen.
-Geen warme douches, sauna’s of zwembaden.
-Vermijd de zon gedurende 14 dagen.
-Bescherm je huid met een factor 30/50
-Geen make-up (enkel minerale make-up)

Resultaten
Voor huidverbetering worden 3 sessies geadviseerd.  Met 4 weken tussenpoze.

Om een zo goed mogelijk resultaat te behouden raden wij aan te kiezen voor één halfjaarlijkse behandeling of opnieuw een reeks van 3 sessie na 1 of 2 jaar.

De resultaten worden gezien ongeveer 3 maanden na de eerste sessie. De meest optimale resultaten worden ongeveer 3 maanden na de laatste sessie bereikt.

Indicaties Medisch:
-Oude en nieuwe littekens 
-Haarverlies, dunner wordend haar – Bij Dr. Ivar van Heijningen met inspuitingen:
Verminderd haaruitval en wordt de haargroei geboost door onder andere een verbeterde bloedcirculatie met ontstaan van nieuwe bloedvaatjes en de stimulatie van stamcellen. 
Bij interesse kunt u een afspraak maken voor een consultatie bij Dr. Ivar van Heijningen.

Bij mensen met haaruitval, worden 3 – 4 sessies aanbevolen met 6 – 8 weken tussenpoze.


Maak vandaag nog een afspraak!

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagochtend zijn we telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

Contacteer ons

Graag direct jouw afspraak? Bel 050 530 640

WhatsApp chat