Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Medische voor- & nazorg

Littekenbehandeling  –  Lymfedrainage – MediSol lamp – Dermapen

Onze specialisten kiezen een behandeling op maat voor u. 

Heeft u na een ongeval of een operatie een litteken  en wilt u deze laten behandelen? Opteert u voor een lymfedrainage? Doe dat dan zeker onder profesioneel toezicht bij MediSpa.

Wij werken samen met Dr. Ivar van HeijningenDuinbergen-Clinic Knokke

Littekenbehandeling

Onze huidspecialist kan de problemen behandelen die zich voordoen bij een litteken. Dat zijn onder andere ophoping van collageen, roodheid, jeuk, pijn, verkleuring, verharding, verkleving, slechte doorbloeding, bewegingsbeperking en vochtophoping. U kan bij MediSpa dan ook terecht voor verschillende soorten littekenbehandelingen. Met behulp van littekenmassage verbeteren we de wondgenezing en de stofwisseling van de huid. Die massage kan manueel zijn, maar kan ook met behulp van een LPG-apparaat worden uitgevoerd. Dit passen we vaak toe bij verkleefde littekens aangezien de zuigende en rollende beweging van het apparaat zorgt voor een versoepeling van het littekenweefsel. Voor de behandeling van kleine, lichte acne-littekens maken we meestal gebruik van peelings. Zo’n chemische peeling haalt het bovenste laagje van de huid weg en vermindert de omvang van het litteken. Een peeling is geschikt voor elk huidtype en wordt behalve bij acné ook ingezet om fijne rimpels en grove poriën te behandelen.

LPG gelaatLPG lichaam

Lymfedrainage – Medische LPG

Voor de operatie bereidt de LPG endermologie het weefsel voor, om bijwerkingen en complicaties te beperken. Op deze manier optimaliseren we de slaagkansen van de operatie.
Na de operatie zorgt de drainerende werking van de behandeling ervoor dat het oedeem en de blauwe plekken van de chirurgische ingreep sneller genezen. Daarnaast krijg je ook een mooier littekenherstel. Zowel voor het gezicht en het lichaam.


LPG Litteken
Het toestel voert een diepe massage uit op het verklevend litteken. Hierdoor wordt de stofuitwisseling gestimuleerd en vermindert de ontsteking. Tegelijkertijd stimuleert medische endermologie de natuurlijke synthese van collageen en elastine om de soepelheid en de pijn neemt af en mobiliteit wordt herwonnen. Dit kan op alle soorten littekens: Nieuwe, oude, litteken na keizersnede, hypertrofische litteken, brandwonden, etc,…


LPG voorzorg
-Voor liposuctie
-Voor buikwandcorrectie
-Voor Coolsculpt/ Cryotherapie
Als de huid voorbereid wordt met ons endermologie-toestel dan kunnen wij celullite reeds los maken, hierdoor kan de arts een beter resultaat verkrijgen. Ook wordt de huid reeds steviger, door aanmaak van jou collageen.
LPG nazorg
-Na ooglidcorrectie
-Na facelift
-Na gyneacomastie
-Na liposuctie
-Na coolsculpt
De dag na ooglidcorrectie mag de lymfedrainage reeds worden toegepast, en dagelijks herhaald worden. Dit om het genezingsproces te versnellen en de blauwe plekken en het vocht te verminderen.
Bij de andere ingrepen mag de lymfedrainage na toestemming van de arts of na 10 dagen worden uitgevoerd. Dit om een optimaal resultaat van de ingreep te bereiken.

Meer lezen

Medisol lamp 

De MediSol LED-lamp stimuleerd de huid met licht. Dit bevordert de celvernieuwing en nieuwe collageenvorming. De LED-lamp versterkt de doeltreffenheid van sommige esthetische ingrepen, zoals peelings, laser, Dermapen en esthestische operaties. De kalmerende en helende werking van de leds zorgt voor een afname van de ontstekingen en bij de behandeling van postontekingsroodheid. Het genezingsproces wordt gestimuleerd, de wonde word rapper genezen en mooier.

Meer lezen
medisollamp

Dermapen4

Dermapen4 is één van de nieuwste en veiligste toepassingen van microneedling. Hierbij gebruiken we ‘de pen’ om een zeer geconcentreerde vitamine cocktail in de huid te brengen. We needlen verticaal, zodat we de huid niet verwonden. Door op deze manier te werken krijgen je cellen een prikkel om nieuwe bindweefselvezels aan te maken en zo kunnen we huidverbetering bekomen.
Microneedling is een techniek waabij fijne naaldjes 1200 gaatjes per seconde maken op zo vrijmaking van groeifactoren te veroorzaken. Doordat bloedvaatjes worden aangeprikt, komen er bloedplaatjes vrij, wat het natuurlijke herstelproces van de huid op gang brengt. Daarnaarst word de aanmaak van collageen en elastine versneld, Waardoor de huid sterker, soepeler en egaler van kleur wordt. Dermapen biedt de mogelijkheid om van diepte te veranderen om zo verschillende huidproblemen aan te pakken.
Indicaties:

-Littekens
-Acné en acné-littekens
-Rimpels en fijne lijntjes
-Verslapte en verouderde huid
-Vale, doffe huid
-Mee-eters, onzuiverheden en/ of verstopte poriën
-Grove poriën en/ of grove huidstructuur
-Pigmentvlekken
-Rosacea
-Verouderde handen

Meer lezen

Maak vandaag nog een afspraak! 

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagmorgend telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

CONTACTEER ONS

Graag direct jouw afspraak? Bel 050 530 640

WhatsApp chat