Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Medische voor- & nazorg

LITTEKENBEHANDELING  –  LYMFEDRAINAGE

Onze specialisten kiezen een behandeling op maat voor u. 

Heeft u na een ongeval of een operatie een litteken  en wilt u deze laten behandelen? Opteert u voor een lymfedrainage? Doe dat dan zeker onder profesioneel toezicht bij MediSpa.

Littekenbehandeling

Onze huidspecialist kan de problemen behandelen die zich voordoen bij een litteken. Dat zijn onder andere ophoping van collageen, roodheid, jeuk, pijn, verkleuring, verharding, verkleving, slechte doorbloeding, bewegingsbeperking en vochtophoping. U kan bij MediSpa dan ook terecht voor verschillende soorten littekenbehandelingen. Met behulp van littekenmassage verbeteren we de wondgenezing en de stofwisseling van de huid. Die massage kan manueel zijn, maar kan ook met behulp van een LPG-apparaat worden uitgevoerd. Dit passen we vaak toe bij verkleefde littekens aangezien de zuigende en rollende beweging van het apparaat zorgt voor een versoepeling van het littekenweefsel. Voor de behandeling van kleine, lichte acne-littekens maken we meestal gebruik van peelings. Zo’n chemische peeling haalt het bovenste laagje van de huid weg en vermindert de omvang van het litteken. Een peeling is geschikt voor elk huidtype en wordt behalve bij acné ook ingezet om fijne rimpels en grove poriën te behandelen.

Lymfedrainage

De bedoeling van lymfedrainage is om het teveel aan vocht in uw lichaam beter en sneller via de lymfebanen af te voeren. De hele vochtdoorstroming van het lymfestelsel wordt erdoor bevorderd. Daarnaast heft lymfedrainage stagnaties (oedeem) op en verhoogt het de weerstand. De behandeling wordt vaak toegepast na een medische ingreep, bijvoorbeeld na een ooglidcorrectie of borstoperatie. Het bevordert namelijk de genezing en de zwelling neemt er sneller door af. LPG-apparaat bij lymfedrainage Als wij bij u lymfedrainage toepassen, dan maken we daarbij gebruik van een LPG-apparaat. Dat apparaat creëert een mechanische massage van de huid door middel van zachte en pulserende bewegingen. De behandeling werkt zeer ontspannend en is volledig pijnloos.

Maak vandaag nog een afspraak! 

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagmorgend telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten.

CONTACTEER ONSPRIJSLIJST 1
WhatsApp chat
%d bloggers liken dit: