Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Nieuw – SKIN Vit. C

Nieuw – SKIN Vit. C

Skin vita C voedingssupplement

Nieuw in ons Advanced Nutrion Programme.

SKIN Vit C is een voedingssupplement met drievoudige kracht : Zink – Vit. C – Acerola bes

Deze voedingstoffen werken in synergie om:

  • een doffe huid er stralend te laten uitzien
  • de bloedvaten te ondersteunen
  • de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress*
  • de collageenvorming te bevorderen
  1. Zink draagt bij tot het behoud van normaal haar, nagels en huid, tot het normaal functioneren van het immuniteitssysteem en tot de bescherming van cellen tegen oxidatievestress.
  2. Vitamine C draagt bij tot een normale collageenvorming voor het normaal functioneren van bloedvaten, kraakbeen en de huid, en tot de bescherming van cellen tegen oxidatievestress. Het biedt een waaier van voordelen voor alle huidtypes en is vooral aanbevolen voor iedereen dat problemen heeft met vroegtijdige veroudering, een niet egale huidteint en vervuilde stoffen uit de omgeving.
  3. Acerolabes is een vrucht dat rijk is aan ascorbinezuur (vit. C)  en polyfenolen. Het bevat 50 tot 100 keer meer vitamine C dan sinaasappelen en citroenen.

acerloa vit c

Wij raden aan om een dosis van één capsule per dag in te nemen als aanvulling op je huidverzorgingsroutine. De inhoud bevat 60 capsules.
Zie onze webshop

*In ons lichaam zijn continu chemische en complexe processen aan de gang. Tijdens deze chemische reacties komen stoffen vrij die schadelijk zijn voor ons lijf. Reactieve cellen kunnen de lichaamscellen van binnen beschadigen. Door deze stoffen, ook wel vrije radicalen genoemd, kun je ziek worden of tekenen van vroegtijdige veroudering krijgen. Oxidatieve stress kan ontstaan door o.a. overmatig alcoholgebruik, roken, medicijngebruik, lichamelijke of psychische stress, te lange blootstelling aan de zon, luchtvervuiling, intensief sporten of overgewicht.

WhatsApp chat