Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Gelaatsverzorging tools voor thuis

Gelaatsverzorging tools voor thuis

gelaatsverzorging thuis

Wil je ook je huid blijven verwennen in deze bizarre tijd? Of ziet jouw huid er minder ‘fris’ uit door het mondmasker? Of wil je jouw huid verbeterende behandeling blijven verderzetten?
Hou dan gewoon een verwenuurtje bij je thuis!

Een goede verzorging begint met een grondige reiniging, de ideale basis voor een peeling of een masker.
Maar ook met de juiste tools maak je de verzorging nog professioneler en effectiever:

Df mobile device environ

Electro-Sonic DF Mobile Skincare Divice

Het apparaat werkt dankzij twee gesofisticeerde technologieën: lage frequentie sonoforese (geluidsgolven) en gepulseerde iontoforese (elektrische stroom).

Dit apparaat helpt bij een aanzienlijk hogere opname van de actieve ingrediënten, zoals Vitamine A, C in je Environ producten. Enkel voor de ervaren Environ gebruiker. Leer meer.

 

Cosmetic gold roll cit

(Gold) Cosmetic Roll Cit

Needling is één van de meest interessante ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging geworden! Het is voor iedereen die al een maand met vitamines werkt. Zowel met de huidverzorgende producten van Akademikliniken, Ph Formula en Environ.

Micro-naalden doorprikken de hoornlaag van de opperhuid, waardoor de werkzame stoffen dieper in de huid kunnen doordringen. Waardoor de effectiviteit van vitamineproducten aanzienlijk vergroot. Deze methode is dus effectiever dan alleen het lokaal aanbrengen van producten. Zie hier al onze Needling Instruments.

Jade Facial Roller

Masseer dagelijks met deze roller om stijfheid en spanning in de gezichtspieren te helpen loslaten.
De massages helpen om de bloedsomloop te bevorderen en het verbeteren van de zuurstoftoevoer naar de huid, waardoor de elasticiteit, de huidskleur en de collageenproductie worden verbeterd. Het kleine rolletje is voor de zones rond de ogen en de bovenlip en de grote rol is voor de andere zones van het gelaat. Iedereen kan deze Jade Roller gebruiken. Zie hier.

 

WhatsApp chat