Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

NIEUW – Comfort in de stad

NIEUW – Comfort in de stad

NIEUW – Comfort in de stad

Wees kalm. Wees veerkrachtig. Wees mooi.

Wetenschappelijk aangetoond, bied volledige bescherming tegen de schadelijke effecten van vervuiling, voor een mooie, gezond uitziende huid.

Het leven is veranderd. Leven in het nieuwe normaal staat onder druk. We hebben te weinig tijd, zijn constant verzonden met digitale apparaten en zijn blootgesteld aan heel veel stress en stadsvervuiling zowel binnen als buiten.

Het is bewezen dat uitlaatgassen van voertuigen, sigarettenrook, fijnstof, zware metalen, schadelijke chemische stoffen en andere vervuilende stoffen gecombineerd met ultraviolet (UV), blauw licht en infraroodstraling schadelijke gevolgen hebben op de huid. Bij contact met de huid creëren vervuilende stoffen vrije radicalen, wat op zijn beurt leidt tot toenemende tekenen van een gevoelige huid, vroegtijdige huidveroudering, huidverkleuring, een droge, doffe en ruwe huid.

De toenemende, schadelijke effecten van vervuiling op de huid hebben geleid tot de twee revolutionaire antivervuilingsinnovaties van Environ, gericht op de preventie, het herstel en het versterken van de huid om zichzelf te beschermen.

  • Focus Care Comfort – Anti-Pollution Spritz 50ml
    Dit licht, onzichtbare en ademende schild biedt volledige bescherming met een wetenschappelijk geperfectioneerde mix van ingrediënten die beschermen tegen vervuiling en uiterst krachtige antioxidanten. Dit om de schadelijke effecten van vervuiling tegen te gaan.
  • Focus Care Comfort – Purifying Anti-Pollution Masque 75ml
    Dit multifunctionele masker van Environ met Japanse houtskool en speciale plantaardige ingrediënten helpt vervuilende onzuiverheden te absorberen, het aanzien van de huid te normaliseren en te hydrateren, waardoor ze gerevitaliseerd en zacht aanvoelt.
WhatsApp chat