Het team

Het team van Medispa Knokke

Ons team stelt zich graag voor aan u. Dat is één van de sterke punten van MediSpa: we garanderen continuïteit, we hebben een vast team tot uw dienst. 

Valerie Pollentier

Valerie Pollentier is allround schoonheidsspecialiste met verschillende specialisaties. Zij ziet huidverbetering als belangrijk fundament waarop verder kan worden voortgeborduurd. Een perfecte huidanalyse en een daar aan gekoppeld behandelplan is aan haar wel toevertrouwd. Zij zal dit ook graag met u opvolgen en samen met u werken aan het beste resultaat.

Evy Massez

Evy is allround schoonheidspecialiste en gediplomeerd voedingsconsulente. Na haar opleiding als schoonheidspecialiste heeft zij zich verder bekwaamd in het geven van LPG behandelingen in het algemeen en lift- massages in het bijzonder.
Als voeding deskundige begeleidt zij met enthousiasme de patienten die bij ons komen en een dieet volgen om te vermageren.
In Duinbergen Clinic houdt zij zich ook bezig met “special events” zoals bijvoorbeeld: Privé partys voor vrijgezellenavond, personeelsavonden, moeder dochter en vriendinnen avonden.
Samen met Valerie verzorgt zij een zeer leuk programma aangepast aan de wensen van de client. Aan hapjes en drankjes wordt gedacht!

Sara Leirman

Ons nieuwste teamlid sinds april 2018. Met haar geduldige aanpak neemt ze elke patiënt rustig onder haar vleugels.


Ze is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en kleur- en stijlconsulente, die zich gespecialiseerd heeft als kankerbeautyspecialiste.

Dr. Ivar van Heijningen

Dokter van Heijningen is een plastisch chirurg die werkt in het AZ Zeno Knokke en in de Duinbergen Clinic. 
MediSpa kan ten allen tijde beroep doen op Dr. van Heijningen om professionele ondersteuning te bieden en zo veiligheid en kwaliteit te garanderen.  

Annick Deprez

Als je last hebt van overbeharing en je niet regelmatig wilt scheren of epileren kun je kiezen voor permanent ontharen. In dat geval laat je je om esthetische redenen ontharen. Maar overbeharing kan ook voor psychologische problemen zorgen, zoals schaamte, onzekerheid en minderwaardigheid. Dan kan permanent ontharen een oplossing zijn om van je problemen af te komen.
De High Power LightSheer Diodelaser is een geavanceerde nieuwe technologie ontworpen om comfortabel, snel en betaalbaar ongewenste haren duurzaam te verwijderen. De LightSheer behoort dan ook tot de beste ontharings-lasers ter wereld en onderscheidt zich op vele punten van zijn concurrenten. Zo is het de eerste laser die door de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing is goedgekeurd.

Tessa Quatart

Als verantwoordelijke voor het administratieve luik van Duinbergen Clinic staat ze in voor het reilen en zeilen van de clinic.

Ze is ook het eerste aanspreekpunt voor alle patiënten en bezoekers van de clinic. Met een luisterend oor begeleidt ze iedereen individueel van A tot Z.

Veerle Boens

Als medisch secretaresse zorgt ze voor de verwerking van de dossiers van alle patiënten.

Met haar vrolijke lach staat ze Tessa bij om de mensen in Duinbergen Clinic te woord te staan.

Maak vandaag nog een afspraak!

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagmorgend  telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten

CONTACTEER ONS
WhatsApp chat