Het team

Het team van Medispa Knokke

Ons team stelt zich graag voor aan u. Dat is één van de sterke punten van MediSpa: we garanderen continuïteit, we hebben een vast team tot uw dienst. 

Valerie Pollentier

Valerie Pollentier is allround schoonheidsspecialiste met verschillende specialisaties. Zij ziet huidverbetering als belangrijk fundament waarop verder kan worden voortgeborduurd. Een perfecte huidanalyse en een daar aan gekoppeld behandelplan is aan haar wel toevertrouwd. Zij zal dit ook graag met u opvolgen en samen met u werken aan het beste resultaat.

Dr. Ivar van Heijningen

Dokter van Heijningen is een plastisch chirurg die werkt in het AZ Zeno Knokke en in de Duinbergen Clinic. 
MediSpa kan ten allen tijde beroep doen op Dr. van Heijningen om professionele ondersteuning te bieden en zo veiligheid en kwaliteit te garanderen.  

Sara Leirman

Ons nieuwste teamlid sinds april 2018. Met haar geduldige aanpak neemt ze elke patiënt rustig onder haar vleugels.


Ze is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en kleur- en stijlconsulente, die zich gespecialiseerd heeft als kankerbeautyspecialiste.

Tessa Quatart

Als verantwoordelijke voor het administratieve luik van Duinbergen Clinic staat ze in voor het reilen en zeilen van de clinic.

Ze is ook het eerste aanspreekpunt voor alle patiënten en bezoekers van de clinic. Met een luisterend oor begeleidt ze iedereen individueel van A tot Z.

Veerle Boens

Als medisch secretaresse zorgt ze voor de verwerking van de dossiers van alle patiënten.

Met haar vrolijke lach staat ze Tessa bij om de mensen in Duinbergen Clinic te woord te staan.

Maak vandaag nog een afspraak!

Alle dagen van maandag tot en met zaterdagmorgend  telefonisch bereikbaar. We garanderen u ook een snel antwoord op uw e-mails en berichten

CONTACTEER ONS
WhatsApp chat