Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

RainPharma: Het Dieet

RainPharma: Het Dieet

rainpharma

Het ideale dieet voor wie niet van diëten houdt

Diëten is niet makkelijk en niemand is er fan van. Tegenwoordig hebben meer mensen last van overtollige kilo’s of overgewicht wat een bedreiging vormt voor de volksgezondheid. RainPharma wil als holistisch gezondheidsmerk een oplossing bieden om van de overtollige, ongezonde kilo’s verlost te raken onder professionele begeleiding.

Het dieet is opgebouwd uit drie fasen waardoor de kans op slagen zoveel realistischer is dan bij eender welk dieet.

  1. De eerste fase is de afslankingsperiode waarin je al je overtollige kilo’s gaat verliezen. Dit door gezonde voeding in combinatie met shakes en supplementen. De eerste fase eindigt wanneer het gewenste resultaat is bereikt (maximum 12 weken).
  2. De tweede fase is de verzilveringsperiode. In deze fase ga je geleidelijk aan overschakelen naar dagdagelijkse, gezonde voeding. Gedurende de periode van 9 weken ga je wekelijks langs op controle om zo te weten te komen waar je zeker moet opletten.
  3. In de derde fase of de regel van twee ga je leren om je gewicht op peil te houden. Elke maand kom je langs voor een controle. Gedurende de controles wordt er gekeken naar het gewicht en vetmassa, indien nodig wordt er dan ook bijgestuurd.

Waarom kiezen voor RainPharma?

RainPharma creëert producten voor een stralende huid, gezond gewicht en sterk lichaam. Zowel de ontwikkeling als productie gebeurt in België door een multidisciplinair team van experten. Er wordt gekozen voor 100% eerlijke producten die voor iedereen toegankelijk zijn, van uitzonderlijke kwaliteit met maximale efficiëntie.

Meer informatie? Maak een afspraak en samen bekijken we de mogelijkheden om naar jouw ideale gewicht te streven.

WhatsApp chat