Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

He-Shi tanning producten

He-Shi tanning producten

He-shi zelfbruiner

He-Shi

De tanningproducten van He-Shi zijn geurloze producten die zorgen voor een mooi kleurtje, het ganse jaar door. Ze zijn aangepast aan jouw huidtype.

Hieronder zijn alle producten van het gamma opgesomd. De producten zijn Vegan en veilig tijdens de zwangerschap. Ze bestaan uit 100% natuurlijk DHA, zijn sneldrogend en alcohol- en parabeenvrij.

 1. Tan Remover en Primer
  Dit is een luxueuze mousse die de teint verwijdert en de huid voorbereidt om een nieuwe He-Shi zelfbruiner aan te brengen.
  Een infusie van witte nectarine en peer geeft de huid een zalige geur. Door krachtige fruitzuren en enzymes lossen de laatste restjes van je bruine kleur effectief op zodat de huid perfect voorbereid is. Het is ideaal als primer voor een bruine teint en het geeft onberispelijke resultaten voor een egale kleur.
 2. Scrubhandschoen
  Voor het aanbrengen van de tanning, verwijder je best de dode huidcellen met deze scrubhandschoen
 3. Tanning Mitt en Luxury Velvet Mitt
  Deze tanning mitt heeft een beschermende film, dat ervoor zorgt dat er geen product op de handen komt. Door deze mitt te gebruiken zorgt u ervoor dat het product zich zo egaal en mooi mogelijk verdeelt.
  De luxury velvet mitt heeft een exclusief ontwerp dat rond de pols past en heeft een dubbelzijdig fluwelen oppervlak dat glad en zacht aanvoelt. Daarnaast beschikt deze mitt van een aparte duim.
 4. Tanning Mousse
  Een mouse is ideaal voor de startende tanner. Met dit pompsysteem kunt u gemakkelijk uw product doseren. De mousses zijn verrijkt met avocado en arganolie voor de ultieme hydratatie van de huid. Je hebt 3 mousses:
  1. Golden mousse geeft een medium tint met golden glow
  2. Dark mousse geeft een donker resultaat
  3. Rapid hour mousse kan tot een ultra donkere tint geven op de huid
 5. Tanning Liquid
  Dit is een product voor de ervaren gebruiker. Omdat het liquide is, is het moeilijker aan te brengen. Maar met deze liquids heb je sneller en intenser resultaat.
  1. Express liquid tan voor een medium resultaat
  2. Rapid hour geeft een donker resultaat
  3. Ultra Dark Express is perfect voor een trendy intense ultra donkere teint
 6. Day to Day graduate tan
  Dit product is te gebruiken zoals uw dagelijkse bodycrème. Door dagelijks gebruik bouwt u langzaam een tintje op. Vlekkeloos resultaat gegarandeerd.
 7. One Day tan
  U kunt dit product vergelijken met uw foundation. U brengt het product aan, en het geeft u onmiddellijk uw gewenste kleur. U kan zo vertrekken naar uw feestje. Bij afloop van het feestje kunt u het kleur terug afspoelen onder water.
 8. Tanning Gel
  Deze gel is voor de uiterst droge huidjes. Deze gel is niet alleen gemakkelijk in gebruik maar zorgt er ook nog eens voor dat je huid de hydratatie krijgt dat hij verdient.
WhatsApp chat