Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640

Koop lokaal

Koop lokaal bij MediSpa Knokke

Covid-19 heeft ons snel doen besluiten voor voor uw en onze veiligheid te kiezen. Aangezien u niet meer uit uw kot mag doen we er alles aan om u op afstand van dienst te zijn. Voor adviezen kunt u tele consult afspraken maken, voor uw producten kunt u in onze webshop terecht. We staan, weliswaar…
Read more

dermapen behandeling

Dermapen of microneedling, wat is dat nu?

Dermapen De Dermapen4 is één van de nieuwste toepassingen van microneedling. Hierbij gebruiken we een apparaat om zeer geconcentreerde vitamine cocktails in de huid te brengen. Op deze manier krijgen je cellen een prikkel, om nieuwe bindweefselvezels aan te maken en zo kunnen we huidverbetering bekomen! Wat is microneedling Microneedling is een techniek waarbij fijne naaldjes de…
Read more

Dieetbegeleiding 11/10/2018

Interesse om kennis te maken met een efficiënt dieet dat uw doelen bereikt? Ko naar onze vrijblijvende avond en maak kennis met onze voedingsconsulentes. We stellen u niet alleen een programma voor, we luisteren naar al uw vragen omtrent gewichtsverlies en meer!

MediSpa onderging een digitale facelift

Zoals u kan zien hebben we een nieuwe website. We hopen dat u hier makkelijk de weg vindt naar de juiste behandeling die bij u past. Aarzel zeker niet ons te contacteren via mail, telefoon, chat of WhatsApp, we zijn er echt voor u!

Goedgekeurd met accreditatie

Met veel trots kunnen we u meedelen dat we dit jaar opnieuw zijn goedgekeurd door AAAASF en hebben de accreditatie gekregen. We zijn hier trots op , want dit staat voor uitzonderlijke kwaliteit, veiligheid en innovatie.

WhatsApp chat