Duinbergenlaan 35, 8301 Knokke-Heist, Belgium
+32 50 530 640
info@medispa.be

Winter Essentials

Aanbieding!

Winter Essentials

146,50 

Intense Hydratatie. Optimaal Comfort

Ontvang een gratis Vita-Compelex Super Moisturizer t.w.v. 48€

Vrieskou, sneeuw, gure wind, verwarming, … de winter is in het land. Bij deze barre weeromstandigheden vraagt je huid om meer comfort. In de winter daalt de aanmaak van ceramiek (lipiden) in de huid, waardoor de huidbarriere slechter wordt, de huid droger wordt en een verhoogde hoeveelheid vitamine A opgenomen wordt. Dit verhoogt de kans op gevoeligheid en irritatie van de huid.

 

 

Beschrijving

Gebruik:

  • ‘s morgens 3 pompjes super moisturizer aanbrengen bovenop je vitamine A, voor extra comfort en bescherming tegen wind en kou. De super moisturizer hydrateren en verzacht de huid.
  • Driemaal per week ‘s avonds de Alpha Hydroxy Night cream inschakelen onder je vitamine A moisturizer om de aanmaak van ceramiden te stimuleren, de huidbarriére te herstellen en de huid minder gevoelig te maken.
  • Elke avond je huid voorzien van een hydratatiebad en energieloos met Hydrating Oil Capsules. Deze capsules bevatten fijne olie met een lage dosis retinol en geven je huid een luxueus, zijdezacht gevoel. Breng de inhoud van een capsule op de huid aan als laatste stap van je nachtverzorging.

Andere suggesties…

WhatsApp chat